Succesverhalen

Ik heb de afgelopen jaren meer dan duizend klanten geholpen met een succesvolle leefstijlverandering en tientallen (beginnende) professionals geholpen om een betere trainer en coach te worden. Hieronder staat een overzicht van een aantal klanten en (beginnende) professionals die ik begeleid of heb begeleid.

Succesverhalen victor mooren

Testimonials

 • Voordat ik Victor leerde kennen, had ik al jaren bodybuilding ervaring. Ik dacht altijd te weten wat de beste manier van trainen en eten was voor mijzelf. Dit ging de eerste aantal jaren ook heel goed. Echter stagneerde mijn progressie elk jaar weer, totdat ik geen progressie meer boekte. Via een vriend leerde ik Victor kennen. Tot de dag van vandaag ben ik die vriend dankbaar voor deze introductie!

  Sander van Strijp
 • Ik heb eerder een commerciële fitnessopleiding gevolgd waarbij ik nogal teleurgesteld werd, overbodige info, verouderde richtlijnen en gebrek qua kennis & techniek. Daar is bij de opleiding van SmartPT absoluut geen sprake van! Victor weet waar hij over praat, hij bracht informatie op een duidelijke manier over. Ook je eigen techniek wordt verbeterd, praktijk wordt mooi afgewisseld met theorie. Victor is deskundig en heeft veel praktische en theoretische kennis.

  Michella Gühnen
 • Victor is een topcoach die ik niet sterk genoeg kan aanbevelen. Hij levert een zeer hoge kwaliteit van coaching maar ook de communicatie tijdens het coachingstraject verliep heel goed. Ik kreeg zo goed als op al mijn vragen binnen de 24u antwoord. De programma’s werden ook zeer uitvoerig uitgelegd met videolinks, instructies etc.

  Lars Desmet
 • Er zijn veel opleidingen beschikbaar. Ik had de opleiding van Victor liever eerder gedaan, ook om geld te besparen, maar dat ik nu ook veel zelfverzekerder het veld in ga. Bij de andere opleidingen heb ik de theorie wel gehaald, maar de praktijk was ik toch wel een beetje onzeker over. Nu kan ik met veel vertrouwen personal training bieden.

  Alberto Patterson
 • Onder begeleiding van Victor heb ik in een relatief korte tijd resultaten geboekt waarvan ik eigenlijk alleen maar had kunnen dromen. Bij alles wat Victor voor me gedaan heeft straalde gewoon kennis, professionaliteit en betrouwbaarheid uit. Ik ben niet alleen fysiek veel sterker en beter geworden, maar dankzij Victor zijn kennis heb ik onwijs veel geleerd over o.a. trainingsmethodes en het optimaliseren van mijn levensstijl. Victor, bedankt!

  Rick Beijen
 • Ik wil Victor bedanken voor de geweldige coaching gedurende 3 maanden! Zonder zijn professionele steun had ik nooit het gewenste resultaat behaald! Thanks again!

  Tanja van Kwanten
 • 8 maanden geleden ben ik met Victor een trainingstraject aangegaan. Met Victor heb ik hier een ideale coach gevonden. Op het gebied van training en voeding heb ik ontzettend veel van hem geleerd de afgelopen tijd. Veel misconcepties met betrekking tot training zijn vervangen door logische en beredeneerde methoden. Hierdoor zag ik in zeer korte tijd grote lichaamsveranderingen, die mij eindelijk het resultaat geven waar ik al jaren naar toe werkte. Ik raad alle sporters aan om eens met Victor contact op te nemen. Zeker als je eindelijk eens echt fit zou willen worden.

  Niels Wildschut
 • De SmartPT opleiding van Victor is zeer compleet, omdat er ook een stukje voedingsleer, leefstijl en sales in zit. Onderwerpen die vaak onderschat worden door sporters!

  Esther van der Winden
 • Victor is top. Als ik ruik dat een van m’n vrienden of iemand in de sportschool, efficiënter bezig wil zijn, raad ik ze aan met hem contact op te nemen. Met Victor heb ik namelijk iemand die een expert is in het begeleiden naar mijn doelen toe. Aan de ene kant inhoudelijk, zorgvuldig en snel. Aan de andere kant past hij zich volledig aan mijn doelen en faciliteert hij me, zonder de verantwoordelijkheid over te nemen. Daardoor blijf ik gefocust en blijft het mijn verantwoordelijkheid en heb ik met Victor een sterke support, waardoor het halen van mijn doelen gemakkelijker wordt.

  Xander Heule
 • Victor is een echte aanrader. Ik ben Recomp Zone (Victor) tegengekomen op aanraden van een vriend en dit zonder spijt. Als powerlifter zat ik een tijdje vast op vlak van voeding en training en via de coaching ben ik er echt wel op vooruit gegaan. Niet alleen merkbaar aan het lichaam maar ook in nummers. Met daarbij enkele powerlifts meets in zicht ben ik nu eveneens beter voorbereid en zal ik er goed gaan knallen. Al mijn vragen die ik ook had werden altijd binnen een korte tijd beantwoord. Qua communicatie zijn er zeker geen tekortkomingen.

  Bram Declercq
Succesverhalen klanten victor mooren

Succesverhalen klanten

Via de onderstaande knop vind je een overzicht van een aantal cliënten die ik begeleid of heb begeleid.

 

Succesverhalen personal trainers victor mooren

Succesverhalen trainers

Via de onderstaande knop vind je succesverhalen van cursisten die de opleiding en/of praktijkclinics hebben gevolgd. Hiertussen zitten ook uitgebreide interviews.