Krista

Transformatie Krista

In februari dit jaar heb ik meegedaan aan een powerliftwedstrijd en dat ging zo goed dat ik besloot dat ik mee wilde doen aan het NK powerliften in december. Om mee te mogen doen aan het NK powerliften moet je tijdens een officiële kwalificatiewedstrijd meer dan 300 Wilkspunten halen (dat was voor mij 280kg totaal tillen). De volgende kwalificatiewedstrijd was begin juni.

Bij de voorbereiding waarop kon ik wel wat begeleiding gebruiken en kwam bij Victor terecht. Aangegeven bij hem dat ik mij graag wilde kwalificeren voor het NK powerliften en graag een six-pack wilde hebben. De tijd die we hiervoor hadden was 3 maanden.

Gelijk bij aanmelding een intake formulier gekregen, ingevuld en binnen 2 dagen had ik mijn trainings- en voedingsschema. Alles stond perfect uitgelegd en uitgeschreven, de vragen die ik nog had (dat was meer interesse waarom dingen op een bepaalde manier gingen) werden binnen een dag beantwoord.

Die 3 maanden was hard trainen en daarnaast zorgen dat de voeding op orde was. Helaas kreeg ik 4 weken voor de wedstrijd een blessure aan mijn rug, doordat ik een misstap maakte met de squat. Hierdoor kon ik niet meer mijn zware trainingen volgen. Binnen een dag had ik een aangepast schema, zodat ik wel kon trainen maar dan mijn rug ontlasten.

Het was twijfelachtig of ik wel kon deelnemen aan de wedstrijd, maar gelukkig toch op tijd ‘herstelt’. Ik was blessure vrij, maar doordat ik 4 weken niet op volle kracht had kunnen trainen was ik wel wat kracht verloren. De wedstrijd was afgelopen 11 juni en YES!! het is gelukt kwalificatie voor NK is binnen. Een Wilks score van 324 punten behaald (282,5kg getild).

Kortom, ik ben echt heel blij met begeleiding van de afgelopen 3 maanden. Bedankt Victor!


Wil jij ook meer spiermassa opbouwen en je vetpercentage verlagen? Bekijk mijn online fitness coaching.


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt gratis een link naar mijn Recomp zone gids ebook.
[mc4wp_form id=”6162″]