Online fitness coaching

Waarom heb je online fitness coaching nodig?

Er zijn genoeg redenen om een online fitness coach in te schakelen.

✅ Het lukt je niet om in een druk bestaan te werken aan je fitness doelen, zoals strakker in je kleding zitten en je fitter voelen.

✅ Je haalt weinig voldoening en plezier uit je voeding en geen resultaat met afvallen. In het slechtste geval kom je weer aan.

✅ Je steekt veel tijd en energie in deze leefstijl en je krijgt niet terug wat je er in steekt. Matige resultaten tot complete stagnatie met spieropbouw.

✅ Je raakt regelmatig geblesseerd en je trainingsplezier neemt alsmaar af.

✅ Gemotiveerd blijven en het volhouden van de fitness lifestyle is een uitdaging.

✅ Je hebt al eerder of vaker geld geïnvesteerd in coaching of schema’s, maar helaas heeft dat weinig resultaat opgeleverd. Je wilt nu echt resultaat behalen!

Online fitness coaching resultaat

online fitness coaching transformaties

Samen werken aan jouw fitness doelen met mijn online fitness coaching

Met mijn online fitness coaching werken we samen aan jouw fitness doelen. Het is een team work!

✅ Een gespierder, slanker en fitter lichaam.

Lekker in je vel en meer zelfvertrouwen.

Een voedingspatroon dat bij jou past.

✅ Plezier en voldoening uit je trainingen halen.

✅ Trots in de spiegel kunnen kijken met het behalen van fysieke doelen.

✅ Vaardigheden voor het leven meekrijgen om je doelen te behalen en te behouden.

Ik geloof er volledig in dat mijn programma’s effectief zijn en goed aansluiten op je leefsituatie. Heb jij na de 1ste maand geen resultaat? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Online fitness coaching: mijn programma’s

Zie jij ook kansen om middels online fitness coaching aan je doelen te werken? Dan vind je hieronder een overzicht van mijn programma’s. Wat de online fitness coaching kosten zijn, hangt af van welk programma je kiest.

149/ per maand

Online fitness coaching basic

 • Meer spiermassa
 • Minder lichaamsvet
 • Lekkerder in je vel
 • Een voedingsplan dat bij jou past
 • Een leuk en uitdagend trainingsschema
 • Gemotiveerd blijven
 • 1 wekelijks coachmoment via de mail of fitness app

299/ per maand

Online fitness coaching premium

 • Meer spiermassa
 • Minder lichaamsvet
 • Lekkerder in je vel
 • Een voedingsplan dat bij jou past
 • Een leuk en uitdagend trainingsschema
 • Gemotiveerd blijven
 • 1 wekelijks coachmoment van 30 minuten middels videobellen
 • Mogelijkheid tot dagelijks contact via de mail of fitness app
 • 1 techniektraining op jouw locatie

De maanden dat Victor me met mijn cut heeft begeleid, zijn me heel erg goed bevallen. Victor pakt alles op een wetenschappelijke en systematische manier aan. Dit was exact wat ik zocht. Het gaf mij direct veel vertrouwen in het coachingstraject. Ook vond ik het erg fijn dat ik alles kon vragen en hier goed onderbouwde reacties op kreeg. Mijn cut is nu klaar, en ik ben enorm tevreden met het resultaat! Ik ben van 88kg naar 77kg gegaan. En ik ben alleen maar sterker geworden! Daarnaast heb ik heel veel geleerd van dit traject en het was m’n geld meer dan waard. Nu gaat de volgende fase van start waarbij Victor mij begeleidt met mijn bulk! Ik zou Victor aan iedereen aanraden die zonder bullshit zijn droomfysiek wil behalen.

Sander testimonial

Sander van Strijp

Waarom jij met online fitness coaching jouw doelen behaalt

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen geholpen met zowel een lichamelijke als mentale transformatie. Dit met behulp van online fitness coaching!

Tijdens mijn online fitness coaching combineer ik jarenlange praktijkervaring, bewezen strategieën en de meest recente wetenschappelijke inzichten om te werken aan je doelen.

Ik ben expert op gebied van spieropbouw, vetverlies en jou helpen om deze lifestyle vol te houden.

Je krijgt de vaardigheden aangeleerd om je doelen te behalen en de vaardigheden waar je heel je leven gebruik van kan blijven maken.

online personal training

Persoonlijk

Op basis van je wensen en huidige leefsituatie ontwikkel ik een plan. Dat gaan we gezamenlijk finetunen, zodat alles wat je doet volledig binnen je huidige leefsituatie past. Het is echt een teamwork!

Onderbouwd

De adviezen die je krijgt, zijn goed onderbouwd. Zo verspil je geen tijd en energie aan wat niet werkt. Je blijft beter gemotiveerd en zo kunnen we sneller, betere resultaten boeken.

Vaardigheden

Je doet vaardigheden voor het leven op. Dit zodat je deze lifestyle op lange termijn kan volhouden en jouw gewenste shape kan blijven onderhouden.

Ik heb de online fitness coaching met Victor als zeer prettig ervaren. Hij kijkt echt naar je als individu en kijken samen met jou naar de beste werkwijze binnen jouw lifestyle. Ook als het even wat minder ging was Victor daar altijd om mij te blijven motiveren, maar ook om het schema aan te passen waar nodig en waar kon. Hij heeft mij geholpen de trainingen eigen te maken en te vertrouwen op mezelf in welke situatie dan ook. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Victor mij fysiek maar zeker mentaal veel sterker heeft gemaakt dan ik ooit had mogen dromen. Victor, bedank voor jouw support!

Claudia

Claudia van Vuuren

Wat doet een online fitness coach?

Je kunt een online fitness coach zien als een online coach en een online personal trainer in 1 beroep. Als online fitness coach help ik jou met het behalen van fitness gerelateerde doelen.

De begeleiding verloopt middels videobellen, mailcontact of contact via de fitness app. Afhankelijk van wat jouw voorkeur heeft.

online personal training app

Als online fitness coach geef ik zowel leefstijl-voedings- en trainingsbegeleiding. Je krijgt de benodigde informatie, hulpmiddelen en feedback om aan je doelen te werken. Ik ben jouw stok achter de deur en help jou met het ontwikkelen van vaardigheden die heel je leven meegaan.

De 3 pijlers van online fitness coaching

Om aan je doelen te werken focussen we ons op de 3 pijlers die er écht toe doen: lifestyle & mindset, voeding en training.

Lifestyle & mindset

Bij het werken aan je fitness doelen, spelen lifestyle & mindset een enorm belangrijke rol.

Lifestyle gaat over al het gedrag buiten de sportschool. Denk hierbij aan je eetgedrag, planning, ontspanning, etc. Met een gezin, een drukke baan, etc. is het lastig om aan je fitness doelen te werken.

Ik ben er voor je om je hierdoor heen te leiden. Zelf heb ik ook een gezin met 2 kleine kinderen en kan ik het heel goed inleven hoe lastig het soms kan zijn, om aan je doelen te werken.

Dan gaan we meteen door naar mindset. Mindset gaat over gemotiveerd blijven, ook als het even allemaal tegen zit. En hoe je deze lifestyle op lange termijn blijft volhouden.

Het aanleren van de juiste mindset helpt jou daarom om tot optimale resultaten te komen.

 • De leefstijlbegeleiding zorgt voor meer energie, dat je lekkerder in je vel zit, een beter herstel en dat je optimaal aan je doelen blijft werken.
 • Je ontdekt hoe je gemotiveerd blijft. Dit is handig voor wanneer er tegenslagen zijn, je een terugval hebt of het leven even op zijn kop staat.
 • Je doet vaardigheden op om deze lifestyle vol te blijven houden.
Victor Mooren online coaching
online fitness coach voeding

Voeding

Starten met een ‘nieuw’ dieet is vaak de makkelijkste stap. Het op de lange termijn volhouden, daar zit de uitdaging. Wat je nu eet, wil je namelijk ook over een aantal maanden of jaren ook kunnen eten.

Daarom gebruiken we je huidige voedingspatroon als basis en krijg je feedback om je huidige voeding stap voor stap te optimaliseren. Zo behaal je resultaat terwijl je flexibiliteit behoudt.

Ook geef ik je de vaardigheden mee om te leren omgaan met verleidingen en etentjes buitenshuis. Je bouwt aan nieuwe eetgewoontes die je deze keer wél kan volhouden.

 • Een voedingsplan met passende calorieën en macronutriënten dat bij jou aansluit en waar je resultaat mee behaalt.
 • Voldoende variatie en makkelijke ideeën voor recepten. Je hoeft geen keukenprins(es) te zijn.
 • Je kiest zelf of je calorieën en macronutriënten wilt bijhouden. Dit om resultaten te maximaliseren of om makkelijker vol te houden.
 • Je leert vaardigheden ontwikkelen om betere keuzes te maken en zoveel mogelijk vrijheid in je voeding te behouden.

Training

Populaire schema’s geven tot op een zekere hoogte resultaat. Het is echter niet op maat, waardoor er problemen ontstaan zoals stagnatie, blessures en verlies van plezier. Uit je training kan je zo veel meer halen!

Daarom ontvang je tijdens mijn online fitness coaching een trainingsschema dat is afgestemd op jouw voorkeuren en belastbaarheid.

Het trainingsschema wordt aangepast op basis van je progressie. Dit zodat je resultaat blijft boeken en plezier behoudt in je trainingen.

Je kunt ook feedback krijgen op de uitvoering van je oefeningen, zodat je nog meer rendement haalt uit de begeleiding. Dit kan middels techniekfilmpjes, online instructies of dat je langskomt voor een techniektraining.

 • Een persoonlijk trainingsschema dat continue wordt bijgewerkt op basis van progressie.
 • Houdt je trainingen bij in de fitness app.
 • Feedback op de techniek van je oefeningen.
online personal training

De belangrijkste voordelen van online fitness coaching

Werken aan je doelen op afstand

Je kunt op afstand aan je doelen werken. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en eventueel trainingsmateriaal voor als je thuis wilt trainen. Begeleiding op afstand scheelt je ook reistijd.

Flexibele contactmomenten

Omdat er geen reistijd is en je niet bent gebonden aan een vaste locatie, is er meer flexibiliteit m.b.t. het inplannen van contactmomenten. Vooral als het contact via de mail is.

Je krijgt complete begeleiding

Je hoeft niet bij meerdere experts zoals een personal trainer en voedingsexpert aan de slag te gaan. Als online fitness coach kan ik jou optimaal ondersteunen op het gebied van lifestyle & mindset, voeding en training.

Over mij

In 2005 begon ik met krachttraining met als doel om mijn lichaam te transformeren.

De tips en adviezen die ik kreeg en opzocht werkten tijdelijk en ik kwam erachter dat de juiste kennis omtrent spieropbouw en vetverlies schaars was.

Om deze reden dook ik de literatuur in. Ik zocht naar wat werkt en wat niet. Het werd mijn missie om feiten van fabels te onderscheiden en anderen te helpen met de juiste kennis middels online fitness coaching.

Inmiddels vertaal ik die kennis alweer meer dan 10 jaar naar de praktijk en heb ik honderden mensen geholpen.

Ik help jou om in een druk bestaan fitter door het leven te gaan.

Victor Mooren online coach

Victor is een topcoach die ik niet sterk genoeg kan aanbevelen. Hij levert een zeer hoge kwaliteit van coaching maar ook de communicatie verliep heel goed. Daarbovenop heeft Victor ook aandacht voor het mentale aspect van coaching (wordt vaak onderschat). Dus als je gestagneerd bent met je huidige programma, een stevige stok achter de deur nodig hebt of gewoon je progressie wil maximaliseren op de lange termijn, stop dan met je tijd te verspillen en huur een evidence-based coach zoals Victor in.

avatar

Lars Desmet

Online personal training: mijn programma’s

Zie jij ook kansen om middels online personal training aan je doelen te werken? Dan vind je hieronder een overzicht van mijn programma’s. Wat de online fitness coaching kosten zijn, hangt af van welk programma je kiest.

149/ per maand

Online fitness coaching basic

 • Meer spiermassa
 • Minder lichaamsvet
 • Lekkerder in je vel
 • Een voedingsplan dat bij jou past
 • Een leuk en uitdagend trainingsschema
 • Gemotiveerd blijven
 • 1 wekelijks coachmoment via de mail of fitness app

299/ per maand

Online fitness coaching premium

 • Meer spiermassa
 • Minder lichaamsvet
 • Lekkerder in je vel
 • Een voedingsplan dat bij jou past
 • Een leuk en uitdagend trainingsschema
 • Gemotiveerd blijven
 • 1 wekelijks coachmoment van 30 minuten middels videobellen
 • Mogelijkheid tot dagelijks contact via de mail of fitness app
 • 1 techniektraining op jouw locatie

Ik geloof er volledig in dat mijn programma’s effectief zijn en goed aansluiten op je leefsituatie. Heb jij na de 1ste maand geen resultaat? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Bonus

Profiteer van leuke extra’s wanneer je klant wordt.

 • Korting op je eerste techniektraining.
 • Gratis toegang tot mijn cursus online afvallen t.w.v. €149.
 • Toegang tot de community waar ik allerlei tips en handig bonusmateriaal deel.
 • Elk half jaar een klantenbijeenkomst op locatie.
coaching afval cursus

Testimonials online personal training

8 maanden geleden ben ik met Victor een trainingstraject aangegaan. Met Victor heb ik hier een ideale coach gevonden. Op het gebied van training en voeding heb ik ontzettend veel van hem geleerd de afgelopen tijd. Veel misconcepties met betrekking tot training zijn vervangen door logische en beredeneerde methoden. Hierdoor zag ik in zeer korte tijd grote lichaamsveranderingen, die mij eindelijk het resultaat geven waar ik al jaren naar toe werkte.

avatar

Niels Wildschut

Ik ben nu een ruime 10% lichaamsvet lager, en heb wat kg’s spiermassa gegained! Maar ik ben misschien wel het meest blij hoe ik mij op persoonlijk en mentaal vlak heb ontwikkeld. Ik geniet nog veel meer van het proces en kan beter omgaan met twijfels en tegenslagen doordat ik op een fijne en open manier kan bespreken met Victor. Ik heb echt het gevoel dat hij mij begrijpt en passend advies kan geven en met mij meedenkt.

Martijn testimonial

Martijn

coachscore

Onder begeleiding van Victor heb ik in een relatief korte tijd resultaten geboekt waarvan ik eigenlijk alleen maar had kunnen dromen. Bij alles wat Victor voor me gedaan heeft straalde gewoon kennis, professionaliteit en betrouwbaarheid uit. Ik ben niet alleen fysiek veel sterker en beter geworden, maar dankzij Victor zijn kennis heb ik onwijs veel geleerd over o.a. trainingsmethodes en het optimaliseren van mijn levensstijl. Victor, bedankt!

avatar

Rick Beijen

Aanmeldingsformulier online fitness coaching

Ben jij er over uit waar je voor wilt gaan of wil je nog meer weten over de online fitness coaching? Vul dan het onderstaande formulier in!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen over online fitness coaching

Hoe ziet de aanmelding eruit?

Nadat je het bovenstaande formulier hebt ingevuld, neem ik binnen 24 uur contact met je op om je doelen te bespreken. Dit doen we via de mail of plannen we een afspraak in om te videobellen.

Hoe verloopt de online fitness coaching?

De online fitness coaching verloopt middels videobellen en/of mailcontact. Dit is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Elke week plannen we een vast contactmoment in. Voor het videobellen is het contactmoment hooguit 30 minuten.

Hoe ziet 3 maanden online fitness coaching er globaal uit?

Elk programma bestaat uit 12 contactmomenten. Voor je eerste contactmoment krijg je het plan doorgestuurd. Dit plan nemen we gezamenlijk door. Tijdens elk contactmoment bespreken we jouw ervaringen en resultaten van de week. Je krijgt feedback en adviezen, zodat je na elk contactmoment weer door kunt!

Waarom duurt de online fitness coaching minimaal 3 maanden?

Dit omdat je hiermee de kans op slagen aanzienlijk vergroot om dichter in de buurt te komen van je doelen. Je kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met onverwachte gebeurtenissen of een terugval. Tijdens mijn online fitness coaching doe je de vaardigheden op hoe je hier het beste mee om kunt gaan en hoe je koers behoudt. Dit gaat allemaal wat lastiger als de coaching van korte duur is. Je haalt er dan niet alles uit wat je eruit zou kunnen halen.

Wat krijg ik precies tijdens de online fitness coaching?
online personal training app
 • Je krijgt een uitnodiging voor de fitness app waarin je o.a. de progressie van je trainingen, voeding en lichaamssamenstelling bijhoudt.
 • Een voedingsplan met persoonlijke maaltijden, calorieën en macronutriënten om optimaal aan je doelen te werken en een overzicht van welke voedingssupplementen nuttig voor jou zijn.
 • Een persoonlijk trainingsschema met duidelijke instructies dat continue wordt bijgewerkt op basis van progressie. Je hebt ook de mogelijkheid om techniek feedback te krijgen op je oefeningen.
 • Wekelijks een contactmoment via videobellen of de mail (afhankelijk van welk programma je kiest). Hierin bespreken we je progressie, uitdagingen en kun je al je vragen stellen die je hebt.
 • Vaardigheden voor het leven. Alles wat je leert en alle ervaringen die je op doet zijn vaardigheden voor het leven. Hiermee kun je deze lifestyle nog beter volhouden.
Is het een streng programma?

Nee zeker niet. We gaan gezamenlijk op zoek naar wat het beste binnen jouw huidige leefsituatie past. Je hoeft geen dingen te doen die je niet kunt volhouden. Er zal geen onnodige druk op je worden uitgevoerd, maar wordt er gekeken naar praktische oplossingen om jou op weg te blijven helpen.

Hoe komt het dat de online fitness coaching kosten zo hoog zijn?

Ik snap dat het een investering is! Als we kijken naar de online fitness coaching kosten, dan zijn deze in verhouding een stuk goedkoper dan wanneer je bijvoorbeeld personal training zou afnemen. De investering die je doet kun je opdelen over heel je leven, want je gaat er heel je leven profijt van hebben. 🙂

Als we kijken naar concurrenten die coaching aanbieden dat goedkoper is dan 100 euro per maand, dan is dat in veel gevallen geen maatwerk en mag je ook kritisch zijn over de kwaliteit die je krijgt.

Vragen over de online fitness coaching programma’s

Wat is het verschil tussen basic en plus?

Bij plus ligt de nadruk op lifestyle, mindset en voeding (het mentale aspect). Heb je meer hulp nodig met gemotiveerd blijven, verleidingen weerstaan, werken aan nieuwe (eet)gewoontes en volhouden? Dan zal dit programma beter bij je aansluiten.

Bij basic is de begeleiding meer adviserend en gericht op optimalisatie van resultaten. Dit sluit over het algemeen het beste aan bij sporters die al wat ervaring hebben in de fitness wereld.

Voor wie is premium?

Premium is geschikt voor als 1 contactmoment per week niet voldoende is en je tussendoor extra hulp/steun nodig hebt.

Ook is premium geschikt voor als je als fanatieke sporter zoveel mogelijk kennis en ervaringen wilt op doen.

Daarbij krijg je 1 techniektraining waarbij ik op jouw locatie langs kom om je te helpen met je houding. Hier vind je meer info en de voorwaarden over de techniektraining.

Hoe werkt het mailcontact via het basic programma?

Op een vaste dag in de week kun je mij een update geven van hoe je week is gegaan, waar je tegenaan bent gelopen, wat nieuwe uitdagingen zijn en eventueel andere vragen die je hebt. Binnen 24 uur krijg je reactie met de benodigde feedback en instructies. Als daar nog vragen over zijn, mag je hier op reageren. Vanuit daar is het volgende contactmoment weer op je vaste contactdag.

Hoe werkt het videobellen?

Het videobellen verloopt in de basis via Zoom. Tijdens het videobellen gaan we evalueren hoe de week is gegaan, wat nieuwe uitdagingen zijn voor de komende week en je kunt vragen stellen. Je krijgt antwoorden, feedback en huiswerkopdrachten mee, zodat je na elk contactmoment weer door kunt. Ik kan ook live oefeningen demonstreren en jou helpen met oefeningen aanleren.

Wat nu als als ik geen resultaat behaal met online fitness coaching?

Ik geloof er volledig in dat mijn programma’s effectief zijn en goed zullen aansluiten op je leefsituatie. Heb jij na de 1ste maand geen resultaat? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Kan ik de online fitness coaching verlengen?

Dat kan zeker. Dit verloopt via een maandelijkse abonnementsdienst. Meer info hierover volgt tijdens je programma.

Vragen over de voedingsbegeleiding van online fitness coaching

Krijg ik een voedingsschema?

Je krijgt geen standaard voedingsschema, maar we gebruiken jouw voedingspatroon als basis om hier stap voor stap verbeteringen aan toe te voegen. Dit maakt het makkelijker om vol te houden. Ook krijg je calorie- en macronutriëntdoelen per maaltijd.

Kan ik ook bulken met mijn voedingsplan?

Ja zeker. Om spieropbouw te optimaliseren is bulken belangrijk. Dit doen we op een verantwoorde manier en wanneer je vetpercentage laag genoeg is.

Moet ik calorieën bijhouden?

Calorieën bijhouden is optioneel. Je hoeft in principe geen calorieën bij te houden om resultaat te boeken. Wil je resultaten optimaliseren, dan is het belangrijk om calorieën bij te houden.

Sluit het voedingsplan aan op wanneer ik buitenshuis eet?

Ja zeker. Tijdens de online fitness coaching krijg je tips en strategieën hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

Moet ik voedingssupplementen aanschaffen?

Je kunt in de basis perfect resultaat behalen zonder voedingssupplementen. Ik geef alleen adviezen voor supplementen om eventueel voedingstekorten te voorkomen, voor de gezondheid en ter bevordering van sportprestaties.

Vragen over de trainingsbegeleiding van online fitness coaching

Hoe ziet het trainingsschema eruit?

Het trainingsschema is afgestemd op je voorkeuren, mogelijkheden qua materiaal en je belastbaarheid. Je krijgt instructies van de oefeningen en een training gids waarin ik meer diepgang besteedt aan de indeling en opbouw van jouw trainingsschema. De trainingen kun je in de fitness app bijhouden. Je kunt op een overzichtelijke manier jouw progressie terugzien.

Het schema is niet statisch en komen er veranderingen plaats op basis van progressie en hoe je belastbaarheid op dat moment is. Plezier en duurzaam resultaat staan op 1!

Hoe vaak per week moet ik trainen?

Dit is afhankelijk van je leefsituatie. Heb je weinig tijd? Dan kun je met 2x per week trainen al mooie resultaten behalen. Is je belastbaarheid goed en wil je het optimale eruit halen, dan kun je uitgaan van minimaal 3 sessies per week.

Is het verplicht om techniekfilmpjes te maken?

Nee hoor. Maar het is zeker iets waarmee je nog meer meerwaarde uit de online fitness coaching haalt.

Kan ik de online fitness coaching combineren met thuis trainen?

Dat kan zeker. Ik begeleid heel wat klanten die liever thuis trainen i.p.v. naar de sportschool gaan. Met een minimale investering voor thuis, kun je heel veel uit je trainingen halen. In mijn artikel ‘krachttraining voor thuis‘ lees je meer over de voordelen en welk trainingsmateriaal handig is om gebruik van te maken.

Verschil met online personal training en andere beroepen

Wat is het verschil tussen een online fitness coach en andere gerelateerde beroepen die helpen met afvallen, spieropbouw of werken aan je gezondheid?

Een online fitness coach helpt met je voeding, trainingen en leefstijlgerelateerde zaken. Andere beroepen, zoals een leefstijlcoach, voedingscoach, diëtist, gewichtsconsulent, personal trainer, etc. richten zich op een specifiek gebied. In mijn artikel over ‘voedingsdeskundige‘ lees je hier meer over.

Wat is het verschil tussen een online fitness coach en een online personal trainer?

Een online personal trainer wordt vaak geassocieerd met een online fitness coach. Hoewel deze beroepen overlap met elkaar hebben, zijn er toch wel belangrijke verschillen. Een online personal trainer is van oorsprong namelijk een personal trainer. Dit houdt in dat een personal trainer over het algemeen meer kennis en ervaringen heeft met het verzorgen van trainingen.

Dit voor 1-op-1, duo PT, small group trainingen, etc. De expertise ligt hem letterlijk in het verzorgen van leuke, uitdagende en resultaatgerichte trainingen. Dit voor bijvoorbeeld spieropbouw, om fitter te worden of ter ondersteuning van het trainen voor het hardlopen.

Door de coronacrisis zijn veel personal trainers gaan innoveren en er zijn zo allerlei nieuwe programma’s ontstaan:

 • Via facebook of een ander platform live online personal training verzorgen. De personal trainer brengt materiaal langs of heeft aanbevolen trainingsmateriaal om aan te schaffen. Dit zodat klanten 1-op-1 of in groepsverband kunnen deelnemen aan de online personal training.
 • Het opnemen van een training, zodat klanten op een ander moment mee kunnen doen.

Personal trainers hebben dus over het algemeen veel kennis van (online) personal training verzorgen en een basiskennis over voeding. Het is niet voor niets dat er andere beroepen zijn die helpen met voeding en gedragsverandering.

Een online fitness coach verzorgt niet per se live trainingen. Feedback verloopt meestal nadat een trainingssessie heeft plaatsgevonden.

Wat is het verschil tussen een online coach en een online fitness coach?

Omdat online coach erg algemeen is, gebruik ik de term online fitness coach. Een stress coach, life coach of een business coach kan zich namelijk ook een online coach noemen.

Heb je meer informatie over waar je een goede coach aan herkent?

Ja zeker. In mijn artikel ‘afvallen met een personal coach‘ kun je hier meer over terugvinden.

Vragen over de extra’s van online fitness coaching

Wat is de cursus online afvallen?

In mijn cursus online afvallen behandel ik de theorie van hoe je langdurig afvalt en geef ik hierbij praktische hulpmiddelen die jou ondersteunen met het afvallen. Wil je meer leren over afvallen of over gedragsverandering in het algemeen? Dan is mijn cursus online afvallen zeker een goede aanvulling op de coaching!

Hoe ziet de techniektraining eruit?

Tijdens de techniektraining behandelen we alle basisbewegingen, zodat jij er zeker van bent dat je alle oefeningen van je programma goed uitvoert. Hier vind je meer info over de techniektraining.

Hoe ziet de workshop eruit?

Tijdens de workshop nodig ik klanten uit om een interessant onderwerp te behandelen waar vraag naar is en behandel ik een aantal belangrijke oefeningen om te werken aan je technieken. De workshop is op een centrale locatie in Nederland en duurt hooguit 4 uur.

Nog meer vragen over online fitness coaching?

Staat je vraag er niet tussen?

Neem gerust contact op.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt gratis een link naar mijn Recomp zone gids ebook.
[mc4wp_form id=”6162″]