Over Victor Mooren

Online coach & opleider van trainers en coaches

Mijn naam is Victor Mooren. Ik ben oprichter van Recomp Zone en oprichter van SmartPT.

  • Gediplomeerd dietist
  • Online coach
  • Personal trainer
  • Docent van personal trainers en online coaches

Met meer dan 10 jaar ervaring in de krachttrainingswereld heb ik de afgelopen jaren veel kennis opgedaan op het gebied van krachttraining, voeding en leefstijlverandering. Dit door middel van eigen onderzoek, het bestuderen van literatuur, speciale opleidingen en vooral door veel uit te testen.

Mijn opgedane kennis heb ik toegepast op mijzelf en gedeeld met vrienden, klanten en trainers. Ondertussen heb ik honderden mensen geholpen met het opbouwen van spiermassa en het veranderen van hun leefstijl. Ook heb ik tientallen trainers opgeleid tot betere personal trainers.

Deze site biedt als informatiebron over mijn breed palet aan dienstverlening. Hieronder vind je meer informatie over mijn bezigheden.

Online coach

Gedurende mijn carrière heb ik een groot aantal mensen geholpen met het realiseren van hun doelen door middel van online coaching. Online coaching is een effectieve manier om kennis op te doen, gedrag- en leefstijlveranderingen door te voeren en sterker, slanker en vitaler door het leven te gaan. Meer weten over wat online coaching inhoudt?

Auteur

Voor Recomp Zone heb ik een grote hoeveelheid aan wetenschappelijk onderbouwde artikelen geschreven, omtrent vet verliezen, spiermassa opbouwen, voeding, gedragsverandering en leefstijl. Alle artikelen zijn geschreven om fabels en dogma de krachttrainingswereld uit te werken. Deze artikelen heb ik niet alleen geschreven voor Recomp Zone, maar ook voor Fitzonderfabels en GuyDroog.

Gediplomeerd diëtist

Voeding is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Dat is de reden waarom ik aan de Haagse Hogeschool de opleiding tot diëtist heb gevolgd. Deze opleiding heb ik in 2013 afgerond. Tijdens de opleiding ben ik voornamelijk bezig geweest in de rollen van onderzoeker, behandelaar en adviseur. Het is mogelijk om een consult met mij aan te gaan.

Personal Trainer

Ik geef al gedurende een groot aantal jaren trainingen om de techniek te verbeteren. Daarnaast heb ik voor een lange periode bij ClubSven als vaste Personal trainer gewerkt.

SmartPT

SmartPT is opgericht om de kwaliteit van personal training naar een hoger niveau te tillen. Hiertoe zijn onze opleiding, methode en locaties opgezet.

Atleet

Ik ben sinds 2005 fanatiek bezig met krachttraining. Mijn streven is altijd geweest om op een natuurlijke wijze een zo sterk mogelijk lichaam te realiseren. Op dit moment train ik primair voor een gezond en sterk fysiek (bodybuilding).