Over mij

Mijn naam is Victor Mooren. Ik ben werkzaam als online coach, personal trainer, gediplomeerd diëtist en docent.

In het verleden heb ik rondgelopen met veel overgewicht, kampte ik met allerlei blessures, had ik weinig energie en was ik obsessief bezig met mijn progressie en uiterlijk. Het kon zo niet meer verder en besloot ik hier verandering in te brengen.

De afgelopen jaren heb ik daarom veel kennis opgedaan op het gebied van shapen, gedragsverandering en vitaliteit. Dit door middel van eigen onderzoek, het bestuderen van literatuur, opleidingen te volgen en vooral door veel uit te testen.

Mijn opgedane kennis heb ik uiteindelijk succesvol toegepast op mijzelf, maar kwam ik erachter dat anderen er ook baat bij hadden. Ondertussen heb ik meer dan duizend mensen geholpen om fitter, sterker en gespierder door het leven te gaan.

Mijn aanpak is simpel, effectief en duurzaam voor klanten. Hieronder vind je meer informatie over mijn bezigheden.

Online coach

Gedurende mijn carrière heb ik een groot aantal mensen geholpen door middel van online coaching. Online coaching is een effectieve en laagdrempelige manier om aan je doelen te werken. Tegenwoordig ben ik online coach voor Team Bell

Gast blogger

Ik schrijf regelmatig (gast)artikelen op het gebied van voeding, training, leefstijl en mindset. Dit om mijn kennis en ervaringen te delen, zodat je dichterbij je doelen komt. Hier vind je een overzicht van alle artikelen die ik heb geschreven.

Gediplomeerd dietist

In 2013 ben ik aan de Haagse Hogeschool afgestudeerd als diëtist. Ik ben tijdens de opleiding voornamelijk bezig geweest in de rollen van onderzoeker, behandelaar en adviseur. Op mijn werklocatie en online geef ik voedingsconsults.

Personal Trainer

Afgelopen jaren heb ik op verschillende locaties personal training gegeven. Niet alleen heb ik klanten geholpen met hun doelen, maar heb ik ook trainers geholpen om betere trainers te worden. Momenteel geef ik personal training in Almere.

Ontvang de 7 stappen om je kwaliteit van leven te verhogen.

Wat klanten zeggen

 • Onder begeleiding van Victor heb ik in een relatief korte tijd resultaten geboekt waarvan ik eigenlijk alleen maar had kunnen dromen. Bij alles wat Victor voor me gedaan heeft straalde gewoon kennis, professionaliteit en betrouwbaarheid uit. Ik ben niet alleen fysiek veel sterker en beter geworden, maar dankzij Victor zijn kennis heb ik onwijs veel geleerd over o.a. trainingsmethodes en het optimaliseren van mijn levensstijl. Victor, bedankt!

  Rick Beijen
 • Ik wil Victor bedanken voor de geweldige coaching gedurende 3 maanden! Zonder zijn professionele steun had ik nooit het gewenste resultaat behaald! Thanks again!

  Tanja Kwanten
 • 8 maanden geleden ben ik met Victor een trainingstraject aangegaan. Met Victor heb ik hier een ideale coach gevonden. Op het gebied van training en voeding heb ik ontzettend veel van hem geleerd de afgelopen tijd. Veel misconcepties met betrekking tot training zijn vervangen door logische en beredeneerde methoden. Hierdoor zag ik in zeer korte tijd grote lichaamsveranderingen, die mij eindelijk het resultaat geven waar ik al jaren naar toe werkte.

  Niels Wildschut
 • Victor is een topcoach die ik niet sterk genoeg kan aanbevelen. Hij levert een zeer hoge kwaliteit van coaching maar ook de communicatie verliep heel goed. Daarbovenop heeft Victor ook aandacht voor het mentale aspect van coaching (wordt vaak onderschat). Dus als je gestagneerd bent met je huidige programma, een stevige stok achter de deur nodig hebt of gewoon je progressie wil maximaliseren op de lange termijn, stop dan met je tijd te verspillen en huur een evidence-based coach zoals Victor in.

  Lars Desmet
 • Victor is een coach die vanuit alle verschillende disciplines kennis heeft en deze weet toe te passen op een voor jouw persoonlijke op maat gerichte aanpak. Deze no-nonsense aanpak is gebaseerd op een Evidence-Based principe waardoor hij altijd met een onderbouwde aanpak op jou gericht kan ondersteunen met kennis en inzichten.

  Jurgen Janssen