Over mij

Mijn naam is Victor Mooren. Ik ben sinds 2013 werkzaam als online coach, personal trainer en diëtist.

In het verleden liep ik rond met veel overgewicht, kampte ik met allerlei blessures, had ik weinig energie en was ik obsessief bezig met mijn progressie en uiterlijk. Mijn kwaliteit van leven ging er eerder op achteruit, dan erop voorruit. Het kon zo niet meer verder. Ik besloot hier verandering in te brengen.

Ik heb afgelopen jaren veel tijd besteed aan het opdoen van meer kennis en ervaring  en kwam er achter dat de juiste kennis schaars is. Het is nu mijn missie om ook anderen te helpen om fitter, sterker en gespierder door het leven te laten gaan.

Niet alleen om de lichaamssamenstelling te verbeteren en (sport)prestaties te optimaliseren, maar ook om de gezondheid te boosten. Denk aan meer energie, een sterker immuunsysteem, gezonde spijsvertering, een betere gemoedstoestand en meer veerkracht!

Mijn expertise ligt op het gebied van optimaliseren en managen van leefstijlfactoren zoals voeding, stress, slaap en bewegen. Ondertussen heb ik meer dan duizend mensen geholpen om fitter, sterker en gespierder door het leven te gaan.

 

Shapen

Wil je er naakt goed in de spiegel uitzien? Ik kan jou helpen met het zetten van serieuze stappen. Mijn aanpak richt zich op duurzame resultaten, zodat je progressie niet van korte duur is. Ik geef jou de skills mee die je heel je leven kan toepassen!

Healthcoach

Ik kan jou helpen met meer energie, hogere productiviteit, een sterker immuunsysteem, gezonde spijsvertering, een betere gemoedstoestand, preventie van ziekten, revalidatie en meer veerkracht. Dit zodat je meer uit het leven haalt!

Auteur

Ik schrijf regelmatig (gast)artikelen op het gebied van voeding, training, leefstijl en gedrag. Dit om mijn kennis en ervaringen te delen, zodat je dichterbij bij je doelen komt. Hier vind je een overzicht van alle artikelen die ik heb geschreven.

Docent

Afgelopen jaren heb ik niet alleen klanten geholpen met hun doelen, maar ook trainers geholpen om betere trainers te worden. Momenteel geef ik clinics voor kleine groepen personal trainers die hun praktijkvaardigheden een flinke boost willen geven.