Over Victor Mooren

(Online) personal trainer, diëtist & docent

Mijn naam is Victor Mooren. Hieronder vind je een korte opsomming van mijn werkzaamheden.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de krachttrainingswereld heb ik de afgelopen jaren veel kennis opgedaan op het gebied van krachttraining, voeding en leefstijlverandering. Dit door middel van eigen onderzoek, het bestuderen van literatuur, speciale opleidingen en vooral door veel uit te testen.

Mijn opgedane kennis heb ik toegepast op mijzelf en gedeeld met vrienden, klanten en trainers. Ondertussen heb ik honderden mensen geholpen met het opbouwen van spiermassa en het veranderen van hun leefstijl. Ook heb ik tientallen trainers opgeleid tot betere personal trainers.

Deze site biedt als informatiebron over mijn breed palet aan dienstverlening. Hieronder vind je meer informatie over mijn bezigheden.

Online coach

Gedurende mijn carrière heb ik honderden mensen geholpen met het realiseren van hun doelen door middel van online coaching. Online coaching is een effectieve manier om kennis op te doen, gedrag- en leefstijlveranderingen door te voeren en vitaler door het leven te gaan. Meer weten over wat online coaching inhoudt?

Auteur

Ik heb een grote hoeveelheid aan wetenschappelijk onderbouwde artikelen geschreven, omtrent krachttraining, voeding, mindset en leefstijl. Alle artikelen zijn geschreven om mensen van de juiste praktische informatie te voorzien en hun leven te verrijken.

Gediplomeerd diëtist

Voeding speelt een belangrijke rol om de kwaliteit van leven te verhogen. Dat is de reden waarom ik aan de Haagse Hogeschool de opleiding tot diëtist heb gevolgd. Deze opleiding heb ik in 2013 afgerond. Tijdens de opleiding ben ik voornamelijk bezig geweest in de rollen van onderzoeker, behandelaar en adviseur.

Personal Trainer

Ik geef al meer dan 10 jaar personal training om de techniek van klanten te verbeteren en om te werken aan hun doelen.

Docent

Mijn doel is om beginnende personal trainers goed voorbereid het werkveld in te laten gaan en om de expertise van professionals verder te boosten. Hiertoe heb ik een opleiding opgezet voor personal trainers.

Atleet

Ik ben sinds 2005 fanatiek bezig met krachttraining. Mijn streven is altijd geweest om op een natuurlijke wijze een zo sterk mogelijk lichaam te realiseren. Op dit moment train ik primair voor een gezond en atletisch fysiek.