Jurgen

Transformatie Jurgen

Ik was het na het volgen van te veel verschillende diëten helemaal zat. Ik wil graag mijn vetpercentage naar beneden krijgen maar dat lukte mij maar niet. Via een artikel ‘Intermittent fasting ervaringen’ ben ik bij Victor beland. Hij is mij nu aan het coachen.

In een tijdsbestek van ongeveer twee jaar ben ik 30 kg gewicht verloren. Ik ben in die periode bijna constant bezig geweest in het vinden van een levensstijl die bij mij past. Het zou mooi zijn om eens mijn vetpercentage onder de 10% te krijgen.

Mijn laatste dieet was een Ketogeen dieet. In het begin was dit wel leuk maar met intensief sporten niet vol te houden. Ik volg nu het dieet en een training schema van Victor Mooren, en na 10 weken zie ik goede vooruit gang.

Ik voel me momenteel veel fitter. Ik train maar 3 x in de week ongeveer 1,5 uur per keer. Zondags loop ik 10 km hard om mijn conditie wat op peil te houden.

Ik ben soms nog te veel gefocust op het gewichtsverlies, maar als ik in de spiegel kijk zie ik duidelijk dat ik vet verlies en gespierder word.
Ook de kracht stats laten mij duidelijk laten zien dat ik sterker word en geen spiermassa inlever.

Ik ben erg tevreden over het coachen. Ik was in het begin wat argwanend maar dat was tevens mijn eigen twijfel of het op deze manier wel zou lukken.

Voordeel van deze wijze van coachen is dat ik makkelijk op elk moment mijn vraag kan stellen, ik krijg ook snel antwoord op mijn vragen.

Door het Ketogeen dieet was ik te radicaal gaan denken over het elimineren van koolhydraten. Met dit dieet ben ik eindelijk eens op de goede weg.

Ik heb nog wel een tijdje te gaan, maar Victor: “Bedankt voor het coachen tot nu toe.”

Wil jij ook je vetpercentage verlagen en spiermassa opbouweb? Volg dan mijn online fitness coaching.


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt gratis een link naar mijn Recomp zone gids ebook.
[mc4wp_form id=”6162″]