Tjeerd

Transformatie Tjeerd

Ik trainde aardig wat jaartjes met als doel wat gespierder en droger te worden, maar behaalde geen optimale resultaten. Na een paar maanden helemaal niks aan krachttraining te hebben gedaan was ik er klaar mee: ik was een paar kilo aangekomen en mijn buikspieren waren nog nauwelijks zichtbaar.

Ik stuitte op Victors site en besloot met hem in zee te gaan. Doel was allereerst om mijn vetpercentage omlaag te krijgen. Dit is meer dan gelukt en voor het eerst in mijn leven zie ik zelfs aders op mijn buik lopen, zo droog ben ik nog nooit geweest! Ik ben van 18% vet naar zo’n 10% vet gegaan in drie maanden tijd, en dat zonder als een monnik te hebben geleefd.

Het trainingsschema beviel erg goed. Wat ik erg fijn vond, is om met meerdere herhalingsranges te werken. Het voedingsschema was goed vol te houden en gaf me een fijne leidraad om op terug te vallen. Ook erg fijn om te merken dat je bijna geen voedingssupplementen nodig hebt om je doelen te bereiken, scheelt ook een boel ruimte zonder al die grote potten!

Victor als coach is mij erg goed bevallen. Hij reageert snel op mails en zijn adviezen zijn erg duidelijk en onderbouwd. Al met al heb ik het coachingstraject als zeer prettig ervaren en zal voorlopig onder zijn begeleiding verder blijven trainen.


Wil jij ook je vetpercentage verlagen en meer spiermassa opbouwen? Bekijk mijn online fitness coaching.


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt gratis een link naar mijn Recomp zone gids ebook.
[mc4wp_form id=”6162″]