Sander

Transformatie Sander

Voordat ik Victor leerde kennen, had ik al jaren bodybuilding ervaring. Ik dacht altijd te weten wat de beste manier van trainen en eten was voor mijzelf. Dit ging de eerste aantal jaren ook heel goed. Echter stagneerde mijn progressie elk jaar weer, totdat ik geen progressie meer boekte.

Ik vond dat het tijd was om mijn trainschema om te gooien en me te verdiepen in evidence-based bodybuilding. Dit was echter moeilijker dan ik dacht – op internet las ik de ene contradictie na de andere. Hierdoor wist ik eigenlijk niet waarmee ik echt optimale resultaten kon behalen.

Via een vriend leerde ik Victor kennen. Tot de dag van vandaag ben ik die vriend dankbaar voor deze introductie! Victor vertelde me dat mijn lichaamsvet eerst omlaag moest, aangezien m’n nutrient partitioning niet optimaal was. Ik ben dus eerst een cut in gegaan, waardoor wij ons daarna optimaal gefocust hebben op het winnen van spiermassa.

De 4 maanden dat Victor me met mijn cut heeft begeleid, zijn me heel erg goed bevallen. Victor pakt alles op een wetenschappelijke en systematische manier aan. Dit was exact wat ik zocht. Het gaf mij direct veel vertrouwen in het coachingstraject. Ook vond ik het erg fijn dat ik alles kon vragen en hier goed onderbouwde reacties op kreeg.

Mijn cut is nu klaar, en ik ben enorm tevreden met het resultaat! Ik ben van 88kg naar 77kg gegaan. En ik ben alleen maar sterker geworden! Daarnaast heb ik heel veel geleerd van dit traject en het was m’n geld meer dan waard. Nu gaat de volgende fase van start waarbij Victor mij begeleidt met mijn bulk!

Ik zou Victor aan iedereen aanraden die zonder bullshit zijn droomfysiek wil behalen.

Wil jij ook meer spiermassa opbouwen en je vetpercentage verlagen? Bekijk mijn online fitness coaching.


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt gratis een link naar mijn Recomp zone gids ebook.
[mc4wp_form id=”6162″]