Lars

Ik had mezelf altijd voorgenomen om met een online coach aan de slag te gaan. Maar er zijn tegenwoordig honderden coaches, dus de juiste eruit pikken is best lastig. Ik was wel al enige tijd bekend met het werk van Victor.

Zijn artikels waren altijd stevig onderbouwd maar waren toch praktisch en simpel uitgelegd, waardoor ik er altijd wat van op stak die ik meteen kon gebruiken. De hoeveelheid kennis die Victor bezat intrigeerde me, dus besloot ik met hem samen te werken om mijn doelstellingen te bereiken.

Mijn doelstellingen waren voornamelijk spiermassa opbouwen en sterker worden (vooral in de powerlifts). Victor legde de nadruk eerst op vetverlies aangezien mijn vetpercentage nogal hoog was. De voedingsbegeleiding is gewoon top. Victor leert je een manier van eten aan die je niet alleen snel en effectief bij je doel brengt, maar ook ideaal past binnen jouw dagritme.

Het is totaal geen restrictief dieet of een extreem voedingsschema waarbij je continu honger moet lijden. Ook met het trainingsschema heb ik prima resultaat behaald. Ik trainde 4x per week full-body waarbij varianten van de powerlifts (squat, bench, deadlift) vaak terugkwamen. Naast droger worden, heb ik vooral enorm wat kracht gewonnen. In 12 weken ben ik erin geslaagd om 15-20kg op bijna al mijn compound lifts te krijgen (zie hier Lars zijn instagram voor het progressiemateriaal).

Ik vond wel dat de trainingen behoorlijk lang konden duren, en dit woog soms wat op in motivatie. Maar als ik mijn vooruitgang zag, was ik bereid om die trade-off te maken.

Kortom, Victor is een topcoach die ik niet sterk genoeg kan aanbevelen. Hij levert een zeer hoge kwaliteit van coaching maar ook de communicatie verliep heel goed. Ik kreeg zo goed als op al mijn vragen binnen de 24u antwoord. De programma’s werden ook zeer uitvoerig uitgelegd met videolinks, instructies etc.

Daarbovenop heeft Victor ook aandacht voor het mentale aspect van coaching (wordt vaak onderschat). Dus als je gestagneerd bent met je huidige programma, een stevige stok achter de deur nodig hebt of gewoon je progressie wil maximaliseren op de lange termijn, stop dan met je tijd te verspillen en huur een evidence-based coach zoals Victor in. Je zal het jezelf niet beklagen en nog lang dankbaar zijn voor wat je in zo een korte periode allemaal opsteekt.


Wil jij ook meer spiermassa opbouwen en sterker worden? Bekijk mijn online fitness coaching.


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt gratis een link naar mijn Recomp zone gids ebook.
[mc4wp_form id=”6162″]