Klaas

Transformatie Klaas

Ik hield wel van een feestje en daarbij hoorde een biertje en de borrelnootjes en stukjes kaas waren voor mij niet veilig. Ook hielp mijn werk in ploegendienst niet mee om een gezond gewicht te houden. Vorig jaar was de druppel toen ik 93 woog. Na weer te zijn gaan sporten was ik op zoek naar een goede manier van eten. Ik bleek veel te weinig te eten !! Dit had ik nooit verwacht.

Na zelf wat dingen geprobeerd te hebben en iedere keer weer terug viel in oude gewoontes was ik het zat en via een forum kwam ik bij Victor terecht. Ik sprak af om in januari serieus te beginnen en zette mijn target op 82 kilo (ik woog toen 88.5 kg op dat moment). Ik sprak af om dit in een half jaar te gaan halen.

Victor maakte een voedings- en trainingsschema en na een aantal weken was het mooi te zien dat het perfect werkte. Ik viel mooi 0.5 kilo per week af en het vetpercentage wat Victor had geschat boven de 30% ging ook mooi omlaag.

zijkant klaas

Ik ben nu 5 maanden bezig en ik zit al onder de 80 kilo! Mijn vetpercentage is ook flink lager en ik hoop in de zomer onder de 20% te zitten. Ik heb met Victor afgesproken dat ik op deze weg door zal gaan en bij gewicht 75Kg zal ik opnieuw met Victor gaan samenwerken om een nieuw plan op te gaan volgen.

Victor bedankt !! Ben erg tevreden en je hebt me altijd goed geholpen met beantwoorden van alle vragen die ik heb gehad.


Wil jij ook je vetpercentage verlagen en meer spiermassa opbouwen? Bekijk mijn online fitness coaching.


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt gratis een link naar mijn Recomp zone gids ebook.
[mc4wp_form id=”6162″]