Jolanda

Transformatie Jolanda

In april ben ik gestart via Victor met online coaching. Op dat moment zat ik niet lekker in mijn vel. In de afgelopen jaren na het krijgen van twee kinderen ben ik langzaam wat aangekomen en minder tevreden geworden over mijn eigen lichaam.

Ik ben altijd wel redelijk sportief geweest en lette wel op mijn voeding, maar niets hielp om echt strakker te worden.

Toen ik van Victor mijn voedings- en trainingsschema ontving was ik gelijk enthousiast. Het was voor mij ook zeker fijn dat je niet apart hoeft te koken wanneer je een gezin hebt. Het voedingsschema is goed vol te houden, en het trainingsschema was duidelijk en goed te doen.

Qua voeding ben ik mij bewuster geworden van wat ik eet. Brood eet ik nog met mate. Als ik het doe dan geniet ik er veel meer van. Ook eet ik meer gezonde tussendoortjes. Maar dat stuk taart eet ik ook echt nog wel op zijn tijd, of dat glaasje wijn maar ik weet nu beter wat de gevolgen zijn en weet het beter te doseren.

Ik ben erg blij met mijn tot nu toe behaalde resultaat, maar ik ben nog niet waar ik wil zijn. Binnenkort ga ik op vakantie en wil ik mijn dieet daarna weer hervatten.

De krachttrainingen vind ik echt heerlijk en ga ik 3 keer in de week met veel plezier naar de sportschool.

Victor, ik wil je bedanken voor de afgelopen maanden. Ik hoop dat andere vrouwen net zo gemotiveerd raken als ik.


Wil jij ook je vetpercentage verlagen en meer spiermassa opbouwen? Bekijk mijn online fitness coaching.


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt gratis een link naar mijn Recomp zone gids ebook.
[mc4wp_form id=”6162″]