Johan

transformatie johan

Ik was al 2j ‘op zoek’ naar een six-pack en las boeken (BTFFTM), websites (Leangains) en ging bij gespecialiseerde bedrijven (Energy Lab) ten rade voor hulp.

Ik heb verschillende voedingsschema’s en trainingsschema’s uitgeprobeerd en ben zo veel gewicht kwijt geraakt, spijtig genoeg vooral spiermassa en geen vetmassa.

Leeftijd: 32
Voor: 67,3kg @ ±17%
Na: (na ±3 maanden)
Trainingservaring: ±3 jaar
Doel: Een six-pack

Ten einde raad ben ik toevalliger wijs op de site van Victor beland en heb hem een mailtje gestuurd. Binnen enkele uren had ik al een antwoord en lag de afspraak vast. De metingen toonde een vet percentage van 17.5 % aan en het doel is om dit naar 10 % te krijgen en tegelijk spiermassa bij te bouwen, de zogenaamde recomp.

Tijdens deze eerste analyse heb ik allerlei vragen op Victor afgevuurd en kon hij overal perfect op antwoorden en werden veel van mijn fouten duidelijk.

Sindsdien heb ik wekelijks contact met Victor via mail en moet ik nooit langer dan een halve dag wachten op een antwoord. En als hij mij een week niet hoort zal hij zelf steeds polsen hoe de progressie verloopt. Het belangrijkste voor mij is de enorme motivatie die ik krijg van Victor zijn mails, je merkt echt hoe gedreven hij is om je te helpen met je doel te bereiken.

Het belangrijkste argument is natuurlijk de progressie die ik zie in de spiegel, ik ben nog wel enkele maanden verwijdert van mijn doel, maar ik zie nu al lijnen en aders die ik nog nooit gezien heb ! Thanks Victor !!!


Wil je ook meer spiermassa en een lager vetpercentage? Bekijk dan mijn online fitness coaching.


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt gratis een link naar mijn Recomp zone gids ebook.
[mc4wp_form id=”6162″]