Berry

Berry voor- en achterkant

Begin dit jaar wilde ik een goede poging wagen om mijn vetpercentage rond de 10% te krijgen. In eerdere pogingen raakte ik na een periode cutten vaak licht gedemotiveerd, omdat ik spiermassa aan het inleveren was en me kracht daardoor ook achteruit ging.

In overleg met Victor heb ik besloten om te gaan recompen, omdat dit de ideale oplossing moest zijn. Daarnaast heeft Victor al laten zien dat recompen een uitstekende manier van diëten kan zijn, dus ik had er alle vertrouwen in.

Het cutten doormiddel van recompen is mij uitstekend bevallen! Het belangrijkste is dat ik mijn kracht goed heb kunnen vasthouden. Hierdoor ga ik er van uit dat ik bijna geen spiermassa heb verloren tijdens het cutten. Tijdens deze cutperiode heb ik drie keer per week full body getraind.

Een van de voordelen was dat ik tijdens mijn trainingen gewoon veel energie had om te trainen. Daarnaast was het diëten veel makkelijker vol te houden, omdat ik op trainingsdagen genoeg mocht eten. Het enige nadeel wat ik van dit dieetprogramma kan noemen is dat je mogelijk wat langer bezig bent met diëten, maar dit weegt niet op tegen de voordelen. Bedankt Victor voor je begeleiding!


Wil jij ook je vetpercentage verlagen en meer spiermassa opbouwen? Bekijk mijn online fitness coaching.


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt gratis een link naar mijn Recomp zone gids ebook.
[mc4wp_form id=”6162″]