Online voedingscoaching

Waarom heb je online voedingscoaching nodig?

Er zijn genoeg redenen om een online voedingscoach in te schakelen.

Het lukt je niet om gewicht te verliezen of om een lager vetpercentage te behalen. Ook al eet je voor je gevoel zo weinig.

Je weet hoe je op de korte termijn kan afvallen, maar is volhouden het probleem. Je jojo’et weer terug naar je startgewicht.

Het is je gelukt om vet te verliezen, maar momenteel loop je tegen aan plateau aan om een lager vetpercentage te behalen. Je hebt van alles geprobeerd, maar het werkt niet.

Je wilt leren afvallen zonder dat het een obsessie wordt. Denk hierbij aan dagelijks calorieën tellen, calorieën compenseren, eetbuien, onderscheid maken tussen goed en slecht, etc. Je wilt meer vrijheid in je voeding.

Je wilt leren omgaan met sociale eetgelegenheden, etentjes buitenshuis en verleidingen.

Je hebt al eerder of vaker geld geïnvesteerd in coaching of schema’s, maar helaas heeft dat weinig resultaat opgeleverd. Je wilt een voedingspatroon waar je resultaat mee haalt en dat je kan blijven volhouden!

voedingscoach

voedingscoaching

Val af en behoud je gewicht met mijn online voedingscoaching

Met mijn online voedingscoaching leer je ontdekken hoe je afvalt en je gewicht behoudt, zonder dat je het je leven laat beheersen.

Een slanker en fitter lichaam.

Lekker in je vel en meer zelfvertrouwen.

Een voedingspatroon dat bij jou past.

Behoud een gezonde relatie met je voeding.

Trots in de spiegel kunnen kijken met het behalen van fysieke doelen.

Vaardigheden voor het leven meekrijgen om af te vallen en je gewicht te behouden.

Ik geloof er volledig in dat mijn programma’s effectief zijn en goed aansluiten op je leefsituatie. Heb jij na de 1ste maand geen resultaat? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Online voedingscoaching: mijn programma’s

Zie jij ook kansen om middels online voedingscoaching aan je doelen te werken? Dan vind je hieronder een overzicht van mijn programma’s.

125/ per maand

Online voedingscoaching basic

 • Minder lichaamsvet
 • Lekkerder in je vel
 • Een voedingsplan dat bij jou past
 • Gemotiveerd blijven
 • 1 wekelijks coachmoment via de mail

225/ per maand

Online voedingscoaching premium

 • Minder lichaamsvet
 • Lekkerder in je vel
 • Een voedingsplan dat bij jou past
 • Gemotiveerd blijven
 • 1 wekelijks coachmoment van 30 minuten middels videobellen
 • Mogelijkheid tot dagelijks contact via de mail of whatsapp
 • Gratis toegang tot mijn cursus online afvallen

Tijdens de voedingscoaching heeft Victor mij zeer goede adviezen en handvatten gegeven zodat ik het in de toekomst zelf goed vol kan houden. Door met kleine aanpassingen en doelen te werken heb ik het eigenlijk geen moment als onmogelijk beschouwd. Ik ben enorm blij met de resultaten en ik heb mijzelf positief verrast door binnen de drie maanden mijn doel (en eigenlijk nog meer) te behalen. Victor, bedankt!


Britt van Dijk

Brit

Waarom jij met online voedingscoaching jouw doelen behaalt

De afgelopen jaren heb ik meer dan duizend mensen mogen helpen met zowel een lichamelijke als mentale transformatie.

Tijdens mijn online voedingscoaching combineer ik jarenlange praktijkervaring, bewezen strategieën en de meest recente wetenschappelijke inzichten om jou te helpen met afvallen en volhouden.

Ik ben expert op gebied van spieropbouw, vetverlies en duurzame gedragsverandering.

Je krijgt de vaardigheden aangeleerd om je doelen te behalen en de vaardigheden waar je heel je leven gebruik van kan blijven maken.

online voedingscoaching

Persoonlijk

Een voedingsplan waar je resultaat mee behaalt en wat je kan blijven volhouden. Tijdens de online voedingscoaching gaan we samen op zoek wat binnen jouw huidige leefsituatie past.

Toepasbaar

Duidelijke adviezen die je makkelijk in je leven kan integreren. Stap voor stap help ik jou met nieuwe gewoontes vormen, zodat je bij je bestemming komt. Een pragmatische aanpak.

Onderbouwd

De adviezen die je krijgt, zijn goed onderbouwd. Dit zodat je geen tijd en energie verspilt aan wat niet werkt. Je blijft beter gemotiveerd en zo kunnen we sneller, betere resultaten boeken.

Wat doet een online voedingscoach?

Een online voedingscoach helpt jou specifiek met betere voedingskeuzes maken, om zo jouw doelen te ondersteunen. Dit gaat vooral om werken aan nieuwe eetgewoontes. Deze gewoontes wil je in je nieuwe leefstijl adapteren, zodat je het nieuwe voedingspatroon kan blijven volhouden.

De begeleiding verloopt middels videobellen, mailcontact of whatsapp. Afhankelijk van wat jouw voorkeur heeft. Ook is het mogelijk om langs te komen voor face-to-face contact.

Als online voedingscoach geef ik zowel voedings- en leefstijlbegeleiding. Je krijgt de benodigde informatie, hulpmiddelen en feedback om aan je doelen te werken. Ik ben jouw stok achter de deur en help jou met het ontwikkelen van vaardigheden die heel je leven meegaan.

De 3 pijlers van online voedingscoaching

Om aan je doelen te werken focussen we ons op de 3 pijlers die er écht toe doen: lifestyle, mindset en voeding.

Lifestyle & mindset

Lifestyle gaat over alle factoren die invloed hebben op het afvallen. Denk hierbij aan je eetgedrag, planning, ontspanning, etc. Ik noem dit ook wel leefstijlfactoren.

Je wilt deze factoren optimaliseren om effectief aan je doelen te werken. Mijn leefstijlbegeleiding helpt jou hierbij!

Mindset gaat over gemotiveerd blijven, ook als het even allemaal tegenzit. En hoe je deze lifestyle op lange termijn blijft volhouden.

Hoe ga je om met verleidingen in je omgeving, sociale gelegenheden, tegenslagen of een terugval?

Het veranderen van je voeding is vooral een gedragsvraagstuk. Daarom leer ik jou hoe je jouw eetgewoontes verandert, zodat je leert volhouden.

 • De leefstijlbegeleiding zorgt voor meer energie, dat je lekkerder in je vel zit, een beter herstel en dat je optimaal aan je doelen blijft werken.
 • Je ontdekt hoe je gemotiveerd blijft. Dit is handig voor wanneer er tegenslagen zijn, je een terugval hebt of het leven even op zijn kop staat.
 • Je doet vaardigheden op om deze lifestyle vol te blijven houden.
Victor Mooren voedingscoaching
voedings coach

Voeding

Starten met een ‘nieuw’ dieet is vaak de makkelijkste stap. Het op de lange termijn volhouden, daar zit de uitdaging. Wat je nu eet, wil je namelijk ook over een aantal maanden of jaren ook kunnen eten.

Wat moet je eten om langdurig af te vallen? Welke voedingspatroon past bij jou? Hoe houd je plezier in jouw voeding? Hoe zorg je er voor dat jouw maaltijden beter vullen? Hoe kom je van die eetbuien af? Hoe maak je betere keuzes? Moet je supplementen nemen?

Je krijgt van mij:

 • Een voedingsplan met passende calorieën en macronutriënten dat bij jou aansluit en waar je resultaat mee behaalt.
 • Voldoende variatie en makkelijke ideeën voor recepten. Je hoeft geen keukenprins(es) te zijn.
 • Je kiest zelf of je calorieën en macronutriënten wilt bijhouden. Dit om resultaten te maximaliseren of om makkelijker vol te houden.
 • Je leert vaardigheden ontwikkelen om betere keuzes te maken en zoveel mogelijk vrijheid in je voeding te behouden.

De belangrijkste voordelen van online voedingscoaching

Werken aan je doelen op afstand

Je kunt op afstand aan je doelen werken. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Begeleiding op afstand scheelt je ook reistijd.

Flexibiliteit contactmomenten

Omdat er geen reistijd is en je niet bent gebonden aan een vaste locatie, is er meer flexibiliteit m.b.t. het inplannen van contactmomenten.

Nog steeds heel persoonlijk

Videobellen lijkt in de basis op face to face contact. Je kunt elkaar zien en horen en het is goed mogelijk om een leuke band te vormen!

Over mij

In 2005 begon ik met krachttraining met als doel om mijn lichaam te transformeren.

De tips en adviezen die ik kreeg en opzocht werkten tijdelijk en ik kwam erachter dat de juiste kennis omtrent afvallen schaars was.

Om deze reden dook ik de literatuur in. Ik zocht naar wat werkt en wat niet werkt. Het werd mijn missie om feiten van fabels te onderscheiden en anderen te helpen met de juiste kennis middels online voedingscoaching.

Inmiddels vertaal ik die kennis alweer 10 jaar naar de praktijk en heb ik honderden mensen geholpen als online voedingscoach. Persoonlijk en haalbaar, zodat jij ook slanker en fitter door het leven gaat.

Victor Mooren voedingscoach

Victor is rustig, heel prettig in het contact en stemt alles af op wat voor jou belangrijk is of bij jou past. De wekelijkse stok achter de deur door onze digitale gesprekken hielpen enorm. Ook bleek fysiek wat strakker uitzien helemaal niet zoveel inspanning te kosten dan ik op voorhand dacht. Al met al gingen geleidelijk de kilo’s eraf, en vond ik het heel prima te doen. Ik ben zeer tevreden. Ik beveel Victor van harte aan. Hij weet veel van het lichaam en voeding, en begeleid in fijne afstemming en is prettig in het contact. En ook voor mensen zoals ik, die iets minder sportief ingesteld zijn, maakt hij makkelijk een passend, uitdagend en leuk plan dat ook nog eens heel erg goed werkt.


Marloes

Online voedingscoaching: mijn programma’s

125/ per maand

Online voedingscoaching basic

 • Minder lichaamsvet
 • Lekkerder in je vel
 • Een voedingsplan dat bij jou past
 • Gemotiveerd blijven
 • 1 wekelijks coachmoment via de mail

225/ per maand

Online voedingscoaching premium

 • Minder lichaamsvet
 • Lekkerder in je vel
 • Een voedingsplan dat bij jou past
 • Gemotiveerd blijven
 • 1 wekelijks coachmoment van 30 minuten middels videobellen
 • Mogelijkheid tot dagelijks contact via de mail of whatsapp
 • Gratis toegang tot mijn cursus online afvallen

Ik geloof er volledig in dat mijn programma’s effectief zijn en goed aansluiten op je leefsituatie. Heb jij na de 1ste maand geen resultaat? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Testimonials

In de afgelopen 3 maanden ben ik 10 kilo afgevallen door de goede begeleiding van Victor (voeding) en Aron/Joeri van Luduspt.nl (beweging). Het viel mij eerlijk gezegd 100% mee. Nooit echt een honger gevoel gehad en door een simpele maar effectieve voedingsschema was het best makkelijk vol te houden.
Sterker nog, na deze 3 maanden ga ik nu zelf verder met dit schema. Daarbij ben ik spelenderwijs van 2 keer per week sporten naar 4 keer per week gegaan. Tip: als je ’s ochtends kan sporten, zou ik dit echt iedereen aanraden.

Jaccarino

Ik ben 3 maanden geleden op zoek gegaan naar een coach en wat ben ik blij dat ik Victor heb gevonden! Vanaf de eerste week al heeft hij mijn voedingsschema kunnen aanpassen wat gelijk goed aansloeg. Mijn eetbuien verdwenen, ik begon direct gewicht te verliezen en dat zonder enige moeite. Ik wist niet dat zoiets mogelijk was.
Het resultaat hiervan is: ik ben 5 kg lichter, voel mij een heel stuk gelukkiger, heb meer zelfvertrouwen, ben fitter en kan eindelijk zeggen dat ik een gezonde leefstijl heb gevonden die bij mij past en geen moeite kost.
Ik ben Victor enorm dankbaar en beveel hem van harte aan. Hij is zeer prettig in contact, luistert en hoort goed hoe je persoonlijke situatie en wensen zijn.

Raimonda

Begin januari was ik compleet de balans in voeding en beweging kwijt. Eigenlijk had ik al aantal jaren een verstoorde verhouding met voeding, maar had ik het daarvoor nog redelijk onder “controle”. Op een gegeven moment zocht ik hulp bij Victor. Doordat ik geregeld veel spanning en onrust ervaarde rondom wat wel/niet eten en dit in combinatie met bewegen, had ik behoorlijk intensief contact. Hij was mijn voeding/sportcoach, maar ook echt mijn life coach! Ik heb gedurende zijn coaching veel kunnen bespreken en om zijn adviezen mogen vragen. Mocht je ooit begeleiding willen, dan is Victor 100% een aanrader. Momenteel heb ik weer redelijk balans in mijn beweging/voedingspatroon, maar mocht ik dit weer even kwijt zijn… Dan schakel ik direct zijn hulp weer in.

Irene

Aanmeldingsformulier online voedingscoaching

Ben jij er over uit waar je voor wilt gaan of wil je nog meer weten over de online voedingscoaching? Vul dan het onderstaande formulier in!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen over de online voedingscoaching

Hoe ziet de aanmelding eruit?

Nadat je het bovenstaande formulier hebt ingevuld, neem ik binnen 24 uur contact met je op om je doelen te bespreken. Dit doen we via de mail of plannen we een afspraak in om te videobellen.

Hoe verloopt de online voedingscoaching?

De online voedingscoaching verloopt middels videobellen en/of mailcontact. Dit is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Elke week plannen we een vast contactmoment in. Voor het videobellen is het contactmoment hooguit 30 minuten.

Hoe ziet een 3 maanden programma er globaal uit?

Elk programma bestaat uit 12 contactmomenten. Voor je eerste contactmoment krijg je het plan doorgestuurd. Dit plan nemen we gezamenlijk door. Tijdens elk contactmoment bespreken we jouw ervaringen en resultaten van de week. Je krijgt feedback en adviezen, zodat je na elk contactmoment weer door kunt!

Waarom duurt het programma 3 maanden?

Dit omdat je hiermee de kans op slagen aanzienlijk vergroot om dichter in de buurt te komen van je doelen. Je kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met onverwachte gebeurtenissen of een terugval. Tijdens mijn online fitness coaching doe je de vaardigheden op hoe je hier het beste mee om kunt gaan en hoe je koers behoudt. Dit gaat allemaal wat lastiger als de coaching van korte duur is. Je haalt er dan niet alles uit wat je eruit zou kunnen halen.

Wat krijg ik precies?
 • Online documenten of een app, waarin je o.a. de progressie van je voeding en lichaamssamenstelling bijhoudt.
 • Een voedingsplan met persoonlijke maaltijden, calorieën en macronutriënten om optimaal aan je doelen te werken en een overzicht van welke voedingssupplementen nuttig voor jou zijn.
 • Wekelijks een contactmoment via videobellen of de mail (afhankelijk van welk programma je kiest). Hierin bespreken we je progressie, uitdagingen en kun je al je vragen stellen die je hebt.
 • Vaardigheden voor het leven. Alles wat je leert en alle ervaringen die je op doet zijn vaardigheden voor het leven. Hiermee kun je deze lifestyle nog beter volhouden.
Is het een streng programma?

Nee zeker niet. We gaan gezamenlijk op zoek naar wat het beste binnen jouw huidige leefsituatie past. Je hoeft geen dingen te doen die je niet kunt volhouden. Er zal geen onnodige druk op je worden uitgevoerd, maar wordt er gekeken naar praktische oplossingen om jou op weg te blijven helpen.

Vragen over de online voedingscoaching programma’s

Wat is het verschil tussen basic en plus?

Bij plus ligt de nadruk op lifestyle, mindset en voeding (het mentale aspect). Heb je meer hulp nodig met gemotiveerd blijven, verleidingen weerstaan, werken aan nieuwe (eet)gewoontes en volhouden? Dan zal dit programma beter bij je aansluiten.

Bij basic is de begeleiding meer adviserend en gericht op optimalisatie van resultaten. Dit sluit over het algemeen het beste aan bij personen die al wat ervaring hebben in de fitness wereld.

Voor wie is premium?

Premium is geschikt voor als 1 contactmoment per week niet voldoende is en je tussendoor extra hulp/steun nodig hebt.

Ook is premium geschikt voor als je zoveel mogelijk kennis en ervaringen wilt op doen.

Hoe werkt het mailcontact via het basic programma?

Op een vaste dag in de week kun je mij een update geven van hoe je week is gegaan, waar je tegenaan bent gelopen, wat nieuwe uitdagingen zijn en eventueel andere vragen die je hebt. Binnen 24 uur krijg je reactie met de benodigde feedback en instructies. Als daar nog vragen over zijn, mag je hier op reageren. Vanuit daar is het volgende contactmoment weer op je vaste contactdag.

Hoe werkt het videobellen?

Het videobellen verloopt in de basis via Zoom. Tijdens het videobellen gaan we evalueren hoe de week is gegaan, wat nieuwe uitdagingen zijn voor de komende week en je kunt vragen stellen. Je krijgt antwoorden, feedback en huiswerkopdrachten mee, zodat je na elk contactmoment weer door kunt.

Wat nu als als ik geen resultaat behaal met online voedingscoaching?

Ik geloof er volledig in dat mijn programma’s effectief zijn en goed zullen aansluiten op je leefsituatie. Heb jij na de 1ste maand geen resultaat? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Kan ik de online voedingscoaching verlengen?

Dat kan zeker. Dit verloopt via een maandelijkse abonnementsdienst waarin je korting krijgt over het maandbedrag dat je betaalt. Meer info hierover volgt tijdens je programma.

Wat is de cursus online afvallen?

In mijn cursus online afvallen behandel ik de theorie van hoe je langdurig kunt afvallen en geef ik hierbij praktische hulpmiddelen die jou ondersteunen met het afvallen. Wil je meer leren over afvallen of over gedragsverandering in het algemeen? Dan is mijn cursus online afvallen zeker een goede aanvulling op de coaching!

Kan ik het programma tussendoor upgraden?

Dat is geen probleem! Het verschil in kosten wordt dan met elkaar verrekend. Je kunt er zelfs voor kiezen om er trainingsbegeleiding bij te nemen.

Meer vragen over de online voedingscoaching

Is dit programma ook voor mij geschikt als mijn doel niet per se afvallen is?

Ja zeker. De nadruk leggen op een gezonde relatie met voeding herstellen of je voeding aansluiten op sportprestaties zijn ook mogelijkheden. Het doel is dat de voedingsbegeleiding jou ondersteunt in het behalen van je doelen.

Krijg ik een voedingsschema?

Je krijgt geen standaard voedingsschema, maar we gebruiken jouw voedingspatroon als basis om hier stap voor stap verbeteringen aan toe te voegen. Dit maakt het makkelijker om vol te houden. Ook krijg je calorie- en macronutriëntdoelen per maaltijd.

Moet ik calorieën bijhouden?

Calorieën bijhouden is optioneel. Je hoeft in principe geen calorieën bij te houden om resultaat te boeken. Wil je resultaten optimaliseren, dan is het belangrijk om calorieën bij te houden.

Sluit het voedingsplan aan op wanneer ik buitenshuis eet?

Ja zeker. Tijdens de online fitness coaching krijg je tips en strategieën hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

Moet ik voedingssupplementen aanschaffen?

Je kunt in de basis perfect resultaat behalen zonder voedingssupplementen. Ik geef alleen adviezen voor supplementen om eventueel voedingstekorten te voorkomen, voor de gezondheid en ter bevordering van sportprestaties.

Het verschil tussen een online voedingscoach en andere beroepen

Wat is het verschil tussen een online voedingscoach en andere gerelateerde beroepen die helpen met afvallen of werken aan je gezondheid?

Een online voedingscoach helpt met je voeding en leefstijlgerelateerde zaken. Het komt erg overeen met het beroep van de lifestyle coach, maar dit is ook afhankelijk van de opleiding.

Een diëtist en gewichtsconsulent zijn niet per se een coach, maar kunnen met de juiste specialisatie ook helpen met gedragsverandering.

Wat is het verschil tussen een online voedingscoach en een voedingsdeskundige?

Een voedingsdeskundige is een breed begrip. Het is een titel dat door wetenschappers wordt gebruikt of kan iedereen die een beetje kennis over voeding heeft zichzelf een voedingsdeskundige noemen.

In mijn artikel ‘wat doet een voedingsdeskundige‘ lees je meer over wat een voedingsdeskundige doet en andere gerelateerde beroepen.

Nog meer vragen over online voedingscoaching?

Heb je meer informatie over wat een online voedingscoach doet of hoe online begeleiding eruit ziet?

Ja zeker. In mijn artikel ‘afvallen met een personal coach‘ kun je hier meer over terugvinden. Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact met me opnemen.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt gratis een link naar mijn Recomp zone gids ebook.
[mc4wp_form id=”6162″]