Tieme

Transformatie Tieme

Omdat ik de bayesian pt course ging volgen, wilde ik ook graag op die manier trainen en eten. Om zo doende direct de theorie in praktijk te werk te zien gaan. Op deze manier ben ik bij Victor uitgekomen. Met de vraag als hij me kon helpen om mij te begeleiden tijdens mijn cutfase.

Na een zeer uitgebreide intake formulier te hebben ingevuld kreeg ik al snel een zeer compleet document waar mijn voeding en training in stonden verwerkt met tekst en uitleg. En logboeken om alles bij te houden.

In het begin wel wat vragen gehad, maar deze werden altijd netjes en snel onderbouwd beantwoord.

De voeding bestond niet uit het standaard kip/rijst/broccoli menu of shakes maar uit een waslijst van producten die je kan combineren met elkaar, zodat je altijd gevarieerd kan eten.

Zie hieronder wat ik gemiddeld op een (trainings)dag at.

voorbeeld maaltijd cutten

Ik heb zeer consistent getraind en gegeten deze laatste 3 maanden. Vooral omdat ik altijd lekkere maaltijden kan maken met de selectie van producten waar ik keuze uit had. Daardoor had ik ook totaal niet de neiging om junkfood te eten.

Ik had wel is eerder gecut maar dit ging altijd in combinatie met eentonig eten en krachtverlies. Hierdoor verlies je al snel de motivatie om verder te cutten.

Met de hulp van Victor was dit het tegenovergestelde ben ik juist op elke oefening sterker geworden. En ziet mijn fysiek er beter uit dat ooit! Dit al na 10 weken! Victor, bedankt!


Wil jij ook meer spiermassa opbouwen en je vetpercentage verlagen? Bekijk mijn online fitness coaching.


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt gratis een link naar mijn Recomp zone gids ebook.
[mc4wp_form id=”6162″]