Robert

Transformatie Robert

Via via ben ik bij Victor Mooren terecht gekomen. Ik heb zijn website bestudeerd en merkte al gauw dat hij verstand van zaken had en up to date is van de nieuwste trends op het gebied van voeding en fitness/bodybuilding. Dit tezamen met de positieve reviews op zijn website, heeft mij doen besluiten Victor’s hulp in te schakelen op het gebied van voeding én training. Doelstellingen: lichaamsgewicht van 70-75 kg met een vetpercentage van 10%.

Mijn huidige trainingsschema richt zich op kracht en definitie en betreft een hele andere manier van trainen dan wat ik jarenlang gewend was te doen. In plaats van drie spiergroepen per dag á vier oefeningen van vier setjes van 8-10 reps ging ik over naar een allround body workout met een variatie van lage tot hoge herhalingen.

Bij elke nieuwe training moet het gewicht omhoog, een uitdaging, maar wonder boven wonder lukt het ook nog! Één ding is duidelijk voor mij, met dit schema en de pragmatische tips van Victor is progressie boeken op het gebied van kracht een feit.

Een beetje fervent fitnesser weet dat voeding een essentieel onderdeel is om je doelstellingen te behalen. Daarom heb ik ook een persoonlijke voedingsschema laten opzetten door Victor. Mijn huidige voedingsschema richt zich op het cutten.

In het begin was het even wennen omdat ik nieuwe producten moest aanschaffen en bepaalde dingen wel/niet meer moest eten. Ik ben weliswaar niet in massa aangekomen maar wel vooruitgegaan in definitie; de schouders, triceps, borst, biceps en benen hebben bij mij een ‘hardere’  look gekregen. Ik ben blij met de getrainde look en ben een stuk sterker geworden!


Wil jij ook je vetpercentage verlagen en meer spiermassa opbouwen? Bekijk mijn online fitness coaching.


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt gratis een link naar mijn Recomp zone gids ebook.
[mc4wp_form id=”6162″]