Robert

Transformatie Robert

Toen ik van start ging met krachttraining heb ik zelf ervaring opgedaan door het volgen van krachttraining video’s op het internet. Vanaf dag 1 was ik meteen verslaafd aan krachttraining en het behalen van progressie. Ik begon met een lichaamsgewicht van 80kg en dit was na zo’n 13 maanden 92kg.

Ik begon in te zien dat ik de coaching nodig had van een specialist om echt verder te kunnen komen. Het vetpercentage begon te stijgen. Vooral met voeding had ik in het begin geen idee wat ik moest doen om dit tegen te gaan. Toen tipte iemand mij over Victor.

Na het zien en lezen van diverse succesverhalen waaronder die van Victor zelf, besloot ik voor het online coachingstraject te kiezen met als doelstelling kracht en een laag vetpercentage.

Na 4 maanden was ik van 92kg met 16% lichaamsvet richting de  85kg gegaan met 10% lichaamsvet. Mijn kracht was goed vooruit gegaan.  Squat van 3×150 naar 3×175, bench press van 3×90 naar 3×105 en deadlift van 3×145 naar 3×170 gegaan.

Het trainingsschema was in mijn geval 4x per week trainen met 2 verschillende trainingen. Dit is ontzettend goed bevallen omdat elke trainingen intensief was vanwege de full body aanpak met verschillende soorten oefeningen.

De voeding was in het begin een grote verandering met mijn eigen eetpatroon. Vooral de laatste paar weken werd het duidelijk dat het afwijken van de calorietargets al het verschil kan maken tussen wel of geen progressie. Zonder hulp was mij dit nooit gelukt. Victor heeft talloze variaties voor de maaltijden en er wordt rekening gehouden met werk/training tijden.

Robert W

Het coachingstraject is mij zeer goed bevallen. Met de vrij wel dagelijkse controle van mijn trainingen en gewichtsverloop kan er snel worden ingegrepen om de progressie maximaal te stimuleren. Als een oefening blessure gevoelig is, er materiaal ontbreekt om de oefening uit te voeren of stagnatie ontstaat, wordt er altijd voor een goed alternatief gekeken.

Wat mij ook direct opviel is dat er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van bijvoorbeeld protein shakes. Alles wordt uit de voeding gehaald. Vragen die je stelt over alles wat met jou training te maken heeft worden snel en duidelijk beantwoord, waardoor je ook een hoop dingen leert.

Ik ben nu mijn 2e traject begonnen waarbij de focus ligt op spiergroei en ik ben zeer benieuwd naar de progressie. Het begin is er en met de hulp van Victor hoop ik mijn uiteindelijke doelstelling te behalen!


Wil jij ook meer spiermassa opbouwen en je vetpercentage verlagen? Bekijk mijn online fitness coaching.


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt gratis een link naar mijn Recomp zone gids ebook.
[mc4wp_form id=”6162″]