Randy

Transformatie Randy

Ik herinner me dat ik op het internet aan het surfen was. Ik was wanhopig op zoek naar informatie over het verliezen van vet. Er stond zoveel informatie dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Per abuis ben ik op de website van Victor terechtgekomen.

Ik las zijn artikelen en kwam tot de conclusie dat Victor precies wist waar hij over sprak. Ik besloot toen om Victor te mailen. Ik legde hem mijn doel uit. Voor dat ik wist kreeg ik onverwijld een mail bericht retour. Daarin stond een hele plan van aanpak. Het was niet zomaar een plan. Het betrof een plan, welk heel expliciet werd uitgelegd. Tevens was het plan wetenschappelijk onderbouwd. Ik was gelijk verkocht en besloot toen om te beginnen met mijn vet verlies dieet.

Rug Randy

Ik ben inmiddels 6 maanden verder en ik moet zeggen dat ik zeer veel resultaat heb geboekt. Ik kan een ieder aanraden om gebruik te maken van online coaching. Je zal altijd op vragen stuiten. Het is daarom super handig om Victor ten alle tijden te kunnen mailen. Tevens krijg je super snel antwoord terug. 99% op dezelfde dag nog. Ik zou zeggen zie mijn resultaat en wacht niet langer.


Wil jij ook je vetpercentage verlagen en meer spiermassa opbouwen? Bekijk mijn online fitness coaching.


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt gratis een link naar mijn Recomp zone gids ebook.
[mc4wp_form id=”6162″]