Peter

Toevalligerwijs kwam ik, na wederom een zoektocht over de beruchte ‘the starvation mode’, terecht op de website van Victor, waar hij deze mythe direct ontkrachtte. De website stond vol handige, no nonsense informatie. Dit heeft mij doen besluiten om een consult aan te vragen bij Victor.

Het doel was om vetmassa te verliezen terwijl ik mijn huidige spiermassa kan behouden. Victor zorgde voor een helder voedings- en trainingsschema, waarmee ik al snel resultaten boekte. Tot op heden ben ik ruim 13 kilo afgevallen, waarbij mijn trainingsresultaten allen flink zijn verbeterd.

Peter bicep pose

Krachtstats (begin)

Squat: 5x75kg
Bench press: 5x60kg
Deadlift: 5x100kg

Krachtstats (na 16 maanden)

Squat: 3x120kg
Bench press: 5x80kg
Deadlift: 3x140kg

Na enige tijd trainen kwam stagneerde het vetverlies lichtelijk. Dit kwam door verschillende reizen, waardoor ik het lastiger vond om aan mijn voedingspatroon te houden. Tevens verloopt het vetverlies nooit lineair waardoor men dus eerder geneigd is om overhaaste, domme beslissingen te maken. Hierin heeft Victor me ook vakkundig, geduldig geholpen en geadviseerd.

Op dit moment is mijn doel om nog iets droger te worden. Met het in acht nemen van het advies van Victor zal dit ook gegarandeerd lukken!


Wil jij ook je vetpercentage verlagen en meer spiermassa opbouwen? Bekijk mijn online fitness coaching.


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt gratis een link naar mijn Recomp zone gids ebook.
[mc4wp_form id=”6162″]