Jeroen

Transformatie Jeroen

Mijn doel was in eerste instantie het verlagen van mijn lichaamsvetpercentage, waarbij ik mijn kracht zoveel mogelijk kon behouden. Hiervoor heb ik de eerste cyclus een recomp gedaan. Ondanks er dus dagen bij zaten dat ik relatief veel kcal at, heb ik in deze eerste periode toch duidelijk mijn vetpercentage weten te verlagen.

Daarbij heb ik op de squat, deadlift en bij het bankdrukken bijna telkens kunnen verhogen, waarbij mijn vorm veel beter was dan voor mijn contact met Victor. Uiteindelijk heb ik een geschat vetpercentage weten te bereiken van +/- 7%. (Dit is een schatting.)

Zowel het voedingsschema als het trainingsschema zijn mij gedurende de gehele periode bijzonder goed bevallen. Ik was met name onder de indruk dat ik mijn vetpercentage heb kunnen verlagen, terwijl ik op drie dagen relatief veel kcal at.

Ook in de laatste fase van de vetverliescyclus heb ik zelden echt last gehad van honger en anders had Victor altijd wel een gerichte oplossing om hiermee om te gaan. Dit geeft nog maar eens aan dat een gepersonaliseerd voedingsschema echt van waarde kan zijn. Het trainingsschema bevat genoeg diversiteit en is geheel aan te passen aan iemand zijn mogelijkheden.

Jeroen side

Het coaching traject was perfect. Duidelijke en snelle communicatie, heldere onderbouwing en beargumentatie en ten alle tijden is Victor beschikbaar voor ad hoc informatie. Aan alles kun je merken dat Victor verstand van zaken heeft.

Het is dan ook zeer prettig om op zijn expertise te vertrouwen, waarschijnlijk ook omdat hij veel uit eigen ervaring kan delen. Ik ga dan ook zeker gebruik maken van zijn diensten bij het bereiken van mijn volgende doel.


Wil jij ook meer spiermassa opbouwen en je vetpercentage verlagen? Bekijk mijn online fitness coaching.


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt gratis een link naar mijn Recomp zone gids ebook.
[mc4wp_form id=”6162″]