home

De transformatie van je leven

Online coaching & educatie

Als online fitness coach help ik jou te ontdekken wat bij je past en wat nodig is om jouw doelen te behalen.

Tegenwoordig is er via het internet zoveel informatie te vinden omtrent vetverlies, voeding en spieropbouw, dat je door de bomen het bos niet ziet. Hierdoor is het moeilijk om feiten te onderscheiden van fabels. 

Doordat ik de afgelopen jaren veel kennis heb opgedaan op het gebied van vetverlies, spieropbouw en gedragsverandering en meer dan duizend klanten heb geholpen, heb ik veel inzicht gekregen van wat werkt.

Ik combineer een wetenschappelijk onderbouwde aanpak met meer dan 10 jaar praktijkervaring in mijn coaching. Via mailcontact en videogesprekken help ik jou aan een fitter lijf, gewoon op een moment dat het jou het beste uitkomt.

Alles is persoonlijk, op maat, toegankelijk en bewezen effectief.

Persoonlijk

Op basis van je wensen en huidige leefsituatie ontwikkel ik een plan. Dat gaan we gezamenlijk finetunen, zodat alles wat je doet volledig binnen je huidige leefsituatie past. Het is echt een teamwork!

Onderbouwd

De adviezen die je krijgt, zijn goed onderbouwd. Zo verspil je geen tijd en energie aan wat niet werkt. Je blijft beter gemotiveerd en zo kunnen we sneller, betere resultaten boeken.

Vaardigheden

Je doet vaardigheden voor het leven op. Dit zodat je deze lifestyle op lange termijn kan volhouden en jouw droomlichaam kan blijven onderhouden.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt gratis een link naar mijn Recomp zone gids ebook.
[mc4wp_form id=”6162″]