Werken als Personal Trainer bij de Basic-Fit

Wil je als Personal Trainer werken bij de Basic-Fit? Ik heb sinds begin 2017 een samenwerking lopen met Basic-Fit. Gedurende deze samenwerking heb ik veel geleerd hoe je als personal trainer het beste aan de slag kan gaan in deze sportketen. In onderstaand artikel deel ik onze ervaringen en krijg je tips.

Lees het volledige artikel op SmartPT Academy

About the author

Mijn naam is Victor Mooren. Ik ben (online) personal trainer, diëtist en docent. Mijn passie voor krachttraining, voeding, gedrag en leefstijlmanagement, heeft ervoor gezorgd dat ik honderden klanten heb kunnen helpen met een succesvolle leefstijlverandering en tientallen professionals heb kunnen helpen, met het boosten van hun expertise.

Leave a Reply

Ontvang nieuwe artikelen in je mailbox

RECENTE ARTIKELEN

Belangrijke trainingsprincipes om spiergroei te optimaliseren
18 april, 2018
Veelgemaakte fouten in de sportschool
Veelgemaakte fouten in de sportschool
9 april, 2018
Circadiaan ritme optimalisatie
Circadiaan ritme optimalisatie voor meer energie en betere resultaten
27 maart, 2018

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Volg mij op facebook