Terugblik op het jaar 2017

Het jaar 2018 is aangebroken. Vorig jaar was een dynamisch jaar, met veel ups en downs op zakelijk gebied. Voor SmartPT was ik samen met een compagnon begonnen aan grote plannen, waarvan slechts een klein deel is uitgekomen. Ik heb veel moeten investeren en moeten opofferen om hetgeen wat er nu nog is, staande te houden. Hierdoor bleef er minder focus en aandacht over voor Recomp Zone.

Uiteindelijk heb ik SmartPT overgenomen en het weten op te splitsen in 2 onderdelen. SmartPT Academy (de opleiding voor beginnende personal trainers) en SmartPT (personal training diensten voor de consument). Dit zijn 3 verantwoordelijkheden (inclusief Recomp Zone) die me soms het gevoel gaven dat ik een acrobaat was. Ik moest veel ballen in de lucht houden, terwijl ik me door allerlei moeilijke bochten moest wringen om op alle 3 de zaken tegelijk te focussen.

Ik besloot daarom in het najaar om samen te werken met Richard van Bell-Coaching, zodat ik mijn online werkzaamheden via Bell-coaching kan voortzetten, met als voordelen een groter bereik en meer mensen die we als team kunnen helpen. Met een sterk team van goede coaches bereiken we een groter doelgroep en met onze individuele specialisaties weten we de klanten de juiste hulp op maat te bieden.

Dit jaar pak ik het anders aan. Ik begin niet met doelen die te groot zijn om waar te maken. Ik stel mijn focus op het laten groeien van hetgeen wat ik al heb. Het enige doel dat ik namelijk heb is om in 2018 Bell-Coaching, SmartPT Academy en SmartPT verder te laten groeien. Een van de eerste veranderingen die gaan komen is de naamswijziging van SmartPT Academy, omdat het uiteindelijk los staat van SmartPT (dit wordt binnenkort bekend gemaakt). SmartPT is een platform om personal training diensten aan te bieden in Zeist voor online coaching klanten en leden die lid zijn van de Basic-Fit.

Vorig jaar heb ik enorm veel geleerd en ben ik als ondernemer gegroeid. De samenwerkingen die ik nu heb lopen bieden mij veel vertrouwen. Het zijn prettig en duurzame relaties. Ik waardeer de steun van mijn naasten en ga met een stabieler en goed gevoel 2018 tegemoet. Iedereen nog de beste wensen voor 2018!

About the author

Mijn naam is Victor Mooren. Ik ben (online) personal trainer, diƫtist en docent. Mijn passie voor krachttraining, voeding, gedrag en leefstijlmanagement, heeft ervoor gezorgd dat ik honderden klanten heb kunnen helpen met een succesvolle leefstijlverandering en tientallen professionals heb kunnen helpen, met het boosten van hun expertise.

Leave a Reply

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Volg mij op facebook