Leefstijlcoaching

Hulp met afvallen, een verhoogde fitheid en lekkerder in je vel zitten!

Om te werken aan je doelen hoor je tegenwoordig zoveel tegenstrijdige berichten dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Is het belangrijk om calorieën te tellen om af te vallen? Moet ik meer dan 4x per week sporten om fit te worden? Zijn eieren slecht voor mijn gezondheid?

De kans is groot dat je al een aantal dingen hebt geprobeerd, zoals het volgen van een bepaald dieet, vaker sporten en/of geen blauw licht voor het slapen. In het begin merk je verschil. Helaas is het tijdelijk en kost het veel moeite om het vol te houden.

Gelukkig kan ik jou van de juiste kennis voorzien, zodat je het niet allemaal zelf hoeft uit te zoeken. Ook gaan we er samen aan werken om jouw leefstijl gezonder te maken. Een leefstijl die bij jou past en die je heel je leven kunt volhouden!

Je gaat je fitter voelen, houdt meer energie over en je leert hoe je op een duurzame manier afvalt of je lichaamsgewicht onderhoudt. Je zit (weer) lekkerder in je vel!

Waar kan ik jou mee helpen?

 • Afvallen: lukt het niet om (langdurig) af te vallen? We gaan samen op zoek naar welk voedingspatroon het beste bij jou past, zodat je duurzaam afvalt.
 • Fitter worden: voel je je niet fit? Ik help jou met leren ontspannen, een beweegplan dat bij jou past en om je lichaam te voeden. Dit zodat je fitter en energieker door het leven gaat.
 • Lekkerder in je vel zitten: wordt je leven beheerst door voeding en diëten? Ik help jou met de juiste balans terugwinnen en onderhouden, zodat je meer regie over je leven hebt.

De grootste uitdaging in veranderingstrajecten zit hem in het volhouden van nieuwe gewoontes. De eerste twee maanden zit je als het ware in de verliefdheidsfase. Hierin ervaar je de meeste motivatie, ervaar je de snelste progressie, maar daarna neemt het leven over. Dit overkomt ons allemaal.

Aan de hand van de coachingsgesprekken, huiswerkopdrachten en een goed plan leer ik je hoe je de nieuwe gewoontes volhoudt. Succesvolle veranderingstrajecten zijn van lange duur, omdat het tijd kost om ‘ongewenste’ gewoontes te ontdekken en ze om te buigen. Ook wil je leren hoe je omgaat met een terugval en een plan hebben voor als je leven op z’n kop staat.

Traject duurzame leefstijltransformatie

Voor als je moeite hebt met volhouden
 • Focus & herstel interventies
 • Voedingsplan
 • Trainingsplan
 • Vorm: Video call
 • Duur: 3 maanden
 • Sessies: 30 minuten, wekelijks
 • Investering: €399,-
 • In september ben ik begonnen met de coaching door Victor. Mijn lijf was door hormonale veranderingen behoorlijk veranderd en het lukte mij niet voldoende om weer in mijn oude vorm terug te komen. Daarom besloot ik Victor te vragen om hulp, voordat ik misschien nog meer aan zou komen.
  Tijdens het traject heeft Victor mij zeer goede adviezen en handvatten gegeven zodat ik het in de toekomst zelf goed vol kan houden. Door met kleine aanpassingen en doelen te werken heb ik het eigenlijk geen moment als onmogelijk beschouwd. Op de helft kwamen er krachttraining oefeningen bij. Hierdoor ging het afvallen en vormen van mijn lichaam nog beter. Leuk ook dat ik hiervan (onverwacht) profijt heb bij mijn sport… paardensport.
  Ik ben enorm blij met de resultaten en ik heb mijzelf positief verrast door binnen de drie maanden mijn doel (en eigenlijk nog meer) te behalen.
  Victor, bedankt!

  Britt van Dijk
 • Ik wil Victor bedanken voor de geweldige coaching gedurende 3 maanden! Zonder zijn professionele steun had ik nooit het gewenste resultaat behaald! Thanks again!

  Tanja Kwanten
 • Ik wil nog even zeggen dat ik veel heb geleerd de afgelopen tijd en weer anders tegen trainen/eten aankijk. Ik kan het perfecte plaatje veel beter loslaten en beter een realistische kijk hebben op bepaalde situaties dan voorheen. Aan het begin dacht ik dat het voornamelijk om een eet en trainingsschema ging en ging het mij voornamelijk om fysieke doelen, maar ik merk ook echt dat ik mentaal heel veel aan dit traject heb gehad. Zonder Victor had ik dat niet bereikt en daar wil ik hem voor bedanken!

  Inge

Interesse?

Vul hieronder de intake in, zodat we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen en kijken of we een duurzame samenwerking kunnen aangaan.

Intakeformulier 1-op-1 coaching

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.