Online coaching

Gespecialiseerde online coaching voor het aankomen van spiermassa en het verlagen van je vetpercentage

Starten met veranderen is een goede stap. Om te werken aan je droomfysiek ligt de uitdaging vooral in het volhouden.

Om te leren volhouden is het belangrijk dat het plan aansluit op je huidige leefsituatie, toepasbaar is en onderbouwd.

Tijdens mijn coachingstrajecten combineer ik jarenlange praktijkervaring, bewezen strategieën en de meest recente wetenschappelijke inzichten in een pragmatische aanpak. Terug naar de basis. Werken aan je droomfysiek. Leren volhouden.

Online coaching Victor Mooren

Leren volhouden

Een leuk en uitdagend trainingsschema dat resultaten oplevert en een voedingsplan dat je kan volhouden. Samen gaan we op zoek wat binnen jouw huidige leefsituatie past.

Toepasbaar

Duidelijke adviezen die je makkelijk in je leven kan integreren. Stap voor stap help ik jou met nieuwe gewoontes vormen, zodat je bij je bestemming komt. Een pragmatische aanpak.

Wetenschappelijk onderbouwd

De adviezen die je krijgt, zijn goed onderbouwd. Dit om het maximale eruit te halen en duidelijkheid te krijgen waarom je iets doet.

 • Ik heb de coaching met Victor als zeer prettig ervaren. Hij kijkt echt naar je als individu en kijken samen met jou naar de beste werkwijze binnen jouw lifestyle. Ook als het even wat minder ging was Victor daar altijd om mij te blijven motiveren, maar ook om het schema aan te passen waar nodig en waar kon. Hij heeft mij geholpen de trainingen eigen te maken en te vertrouwen op mezelf in welke situatie dan ook. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Victor mij fysiek maar zeker mentaal veel sterker heeft gemaakt dan ik ooit had mogen dromen. Victor, bedank voor jouw support!

  Claudia van Vuuren

De uitdaging

Je start sterk. Belooft jezelf dat het je deze keer zal lukken. Je probeert iets nieuws en valt af. Je zit lekker in je vel, tot het ineens niet meer werkt en je zelfs weer aankomt. Je valt terug in oude gewoontes en je bent voor je het weet weer terug bij af of zelfs zwaarder. Dit kan zo niet verder meer.

Jarenlang rommel je wat aan. Je boekt progressie maar het is niet wat het moet zijn. Elk jaar dat voorbij gaat, ervaar je dat vervelende gevoel dat je er meer uit had kunnen halen. Het is voor jou onduidelijk wat je beter had kunnen doen.

Je wilt zo graag je leven weer op de rit krijgen. Terug naar hoe je leven en lijf was voor je kinderen kreeg. Maar sinds de geboorte van je kinderen, is je wereld veranderd. Het lijkt een onmogelijke opgave om werk en thuis te combineren met het behalen van fysieke doelen.

 

 

Online coaching transformatie

Leer ontdekken hoe je jouw droomfysiek behaalt, zonder dat je je leven laat beheersen. Lekker in je vel, meer zelfvertrouwen, een gezond lichaam, een goede relatie met je voeding, voldoening uit je trainingen en trots in de spiegel.

De 3 pijlers

Om je leven te transformeren, is het belangrijk dat je een plan hebt dat aansluit op jouw leefsituatie. Hier komen de volgende drie pijlers bij kijken.

Focus

Je slaap is niet wat het moet zijn. Je wilt dieper en langer slapen en met name uitgerust wakker worden. Een drukke baan met veel verantwoordelijkheden en een sociaal leven met veel hectiek maken het er niet makkelijker op. Het lijkt haast onmogelijk om aan je doelen te werken. Toch is het mogelijk! Door middel van focus interventies kun jij de regie terug winnen.

Gedrag

Starten met een dieet is niet de uitdaging. Het volhouden is echter het probleem. Steeds hetzelfde moeten eten, je favoriete maaltijden die je nu moet laten staan en de verleidingen in je omgeving die je het moeilijk maakt. Het veranderen van je voeding is vooral een gedragsvraagstuk. Daarom leer ik jou hoe je jouw eetgewoontes verandert, zodat je volhoudt.

Training

Populaire schema’s geven tot op een zekere hoogte resultaat. Het is echter niet op maat, waardoor er problemen ontstaan zoals stagnatie, blessures en verlies van plezier. Er kan zoveel meer uit worden gehaald! Een trainschema afgestemd op jouw persoonlijke leefsituatie, je lichaamsbouw, feedback op je beweegkwaliteit en langdurige progressie.

Wat je allemaal krijgt

 • Een voedingsplan dat bij jou past
 • Een concreet stappenplan voor verleidingen
 • Een leuk en uitdagend trainingsplan gericht op resultaat
 • Techniek- en beweeg analyses
 • Meer wilskracht
 • Meer rust in je hoofd
 • Wekelijks mailcontact of een video call van 30 minuten
 • Bonus: 1 (online) personal training sessie van 60 minuten

Over mij

Sinds 2005 ben ik begonnen met krachttraining met als doel om mijn lichaam te transformeren. Gedurende deze reis heb ik veel geleerd.

Ik kwam er achter dat de juiste kennis schaars is omtrent spieropbouw en vetverlies. Het werd mijn missie om feiten van fabels te onderscheiden en anderen te helpen.

Hiervoor heb ik de benodigde praktijkervaring opgedaan en ben ik de literatuur ingedoken. Dit om mijn klanten optimaal van dienst te zijn.

Ik heb de kennis in huis om jou als coach de weg te wijzen, te ondersteunen in moeilijke tijden en jou helpen om bij je bestemming te komen. We gaan gezamenlijk op zoek wat het beste aansluit op jouw leven.

Het is echt team work.

Victor Mooren coaching
 • Victor is een topcoach die ik niet sterk genoeg kan aanbevelen. Hij levert een zeer hoge kwaliteit van coaching maar ook de communicatie verliep heel goed. Daarbovenop heeft Victor ook aandacht voor het mentale aspect van coaching (wordt vaak onderschat). Dus als je gestagneerd bent met je huidige programma, een stevige stok achter de deur nodig hebt of gewoon je progressie wil maximaliseren op de lange termijn, stop dan met je tijd te verspillen en huur een evidence-based coach zoals Victor in.

  Lars Desmet

Mijn trajecten

Traject spieropbouw

3 maanden
450
 • Spiergroei maximaliseren
 • Een leuk en uitdagend trainingsplan gericht op resultaat
 • Techniek- en beweeg analyses
 • Basis voedingsadvies
 • Basis leefstijladvies
 • Wekelijks mailcontact of een video call van 30 minuten

Traject vetverlies

3 maanden
450
 • Vetverlies maximaliseren
 • Een voedingsplan dat bij jou past
 • Concreet stappenplan voor verleidingen
 • Basis beweegadvies
 • Basis leefstijladvies
 • Wekelijks mailcontact of een video call van 30 minuten

Traject levenstransformatie

3 maanden
600
 • Meer spiermassa
 • Lager vetpercentage
 • Een voedingsplan dat bij jou past
 • Concreet stappenplan tegen verleidingen
 • Een leuk en uitdagend trainingsplan gericht op resultaat
 • Techniek- en beweeg analyses
 • Uitgebreid leefstijlplan
 • Persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Wekelijks mailcontact of een video call van 30 minuten
 • 1 (online) personal training sessie van 60 minuten

Ik heb er volle vertrouwen in dat jij progressie behaalt. Heb jij binnen 1 maand geen resultaat, dan krijg je je geld terug.

 • 8 maanden geleden ben ik met Victor een trainingstraject aangegaan. Met Victor heb ik hier een ideale coach gevonden. Op het gebied van training en voeding heb ik ontzettend veel van hem geleerd de afgelopen tijd. Veel misconcepties met betrekking tot training zijn vervangen door logische en beredeneerde methoden. Hierdoor zag ik in zeer korte tijd grote lichaamsveranderingen, die mij eindelijk het resultaat geven waar ik al jaren naar toe werkte.

  Niels Wildschut
 • De maanden dat Victor me met mijn cut heeft begeleid, zijn me heel erg goed bevallen. Victor pakt alles op een wetenschappelijke en systematische manier aan. Dit was exact wat ik zocht. Het gaf mij direct veel vertrouwen in het coachingstraject. Ook vond ik het erg fijn dat ik alles kon vragen en hier goed onderbouwde reacties op kreeg. Mijn cut is nu klaar, en ik ben enorm tevreden met het resultaat! Ik ben van 88kg naar 77kg gegaan. En ik ben alleen maar sterker geworden! Daarnaast heb ik heel veel geleerd van dit traject en het was m’n geld meer dan waard. Nu gaat de volgende fase van start waarbij Victor mij begeleidt met mijn bulk! Ik zou Victor aan iedereen aanraden die zonder bullshit zijn droomfysiek wil behalen.

  Sander van Strijp
 • Onder begeleiding van Victor heb ik in een relatief korte tijd resultaten geboekt waarvan ik eigenlijk alleen maar had kunnen dromen. Bij alles wat Victor voor me gedaan heeft straalde gewoon kennis, professionaliteit en betrouwbaarheid uit. Ik ben niet alleen fysiek veel sterker en beter geworden, maar dankzij Victor zijn kennis heb ik onwijs veel geleerd over o.a. trainingsmethodes en het optimaliseren van mijn levensstijl. Victor, bedankt!

  Rick Beijen

Interesse?

Vul de intake hieronder in. Binnen 24 uur neem ik contact met je op om een kennismaking in te plannen. Dit om gezamenlijk je doelen te verkennen, de obstakels door te nemen en een plan te bespreken hoe we jouw doelen gaan realiseren.

Intakeformulier 1-op-1 coaching

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt de coaching?

De coaching verloopt via mailcontact en/of video consults. Wat jouw persoonlijke voorkeur heeft. Elke week plannen we een vast contactmoment in. Voor een video consult is dit een video call van hooguit 30 minuten. Voor het mailcontact is dit een vaste contactmomentdag.

Hoe ziet het coachingstraject er globaal uit?

We gaan van start met een kennismaking via een video call. Tijdens de kennismaking bespreken we je doelen, gaan we de haalbaarheid na en vertel ik wat het plan wordt. Vanuit daar krijg je een intakeformulier doorgestuurd, zodat ik een persoonlijk plan voor je kan ontwerpen. In dit plan kun je de belangrijkste gegevens en resultaten bijhouden. Dit bespreken we wekelijks a.d.h.v. video calls of via de mail. Elke week krijg je tips, feedback en huiswerkopdrachten mee om een stapje dichter bij je doelen te komen.

Waarom duurt het traject 3 maanden?

Vanuit onderzoek en praktijkervaring weten we dat er in het algemeen minimaal 3 maanden nodig zijn om goede gewoontes te vormen en te leren volhouden. De eerste 2 maanden is de motivatie meestal op zijn hoogst, vanuit daar lijkt het af te nemen. Tegenslagen en terugvallen komen vaker voor. Dit is juist de periode waarin je de coaching het hardst nodig hebt, om er een leefstijl van te kunnen maken dat je kan volhouden.

Zijn de resultaten gegarandeerd?

Wanneer je je actief hebt ingezet en de eerste maand geen resultaten hebt geboekt, dan is er een geld teruggarantie. Ik heb er echter volle vertrouwen in dat jij mooie resultaten gaat behalen.

Kan ik het traject verlengen?

Dat kan zeker. Dit verloopt dan via een maandelijkse abonnementsdienst. Meer info hierover volgt einde van het coachingstraject.