Update november 2017 Victor Mooren

Nieuwe updates november 2017

De afgelopen weken ben ik achter de schermen druk bezig geweest met allerlei projecten. Sinds afgelopen zomer ben ik een samenwerking aangegaan met Richard van Bell-Coaching, om zowel professionals als de consument te helpen. Dit was een strategische zet! Als team hebben we gezamenlijke doelen en dezelfde visie. Kortom onze krachten bundelen levert ons heel veel op. Recomp Zone blijft bestaan, maar de coaching en andere gerelateerde zaken verlopen nu via bell-coaching.

Ik ben voor SmartPT nu hoofdtrainer in Basic-Fit Zeist. Dit om zowel interne als externe klanten te helpen om slanker, sterker en vitaler door het leven te gaan. Daarnaast zijn er 2 nieuwe trainers die mij hierin ondersteunen.

Ten slotte heb ik besloten om de SmartPT Academy door te zetten. De afgelopen lichting heeft bij INVORMsport plaatsgevonden, wat uitstekend beviel. Het gaat om een opleiding van 2 maanden waarin cursisten de basis leren om als personal trainer goed voorbereid het werkveld in te gaan. Het gaat om kleine lichtingen van 3-6 personen, waardoor ik voor iedereen de volledige aandacht kan bieden.

Begin volgend jaar zullen er nieuwe updates volgen!

About the author

Mijn naam is Victor Mooren. Ik ben (online) personal trainer, diƫtist en docent. Mijn passie voor krachttraining, voeding, gedrag en leefstijlmanagement, heeft ervoor gezorgd dat ik honderden klanten heb kunnen helpen met een succesvolle leefstijlverandering en tientallen professionals heb kunnen helpen, met het boosten van hun expertise.

Leave a Reply

Hoe doorsta je een succesvol veranderingstraject?
17 februari, 2018
Is intermittent fasting de juiste strategie voor jou?
17 januari, 2018
Terugblik op het jaar 2017
1 januari, 2018

Volg mij op facebook

Facebook