Nieuwe updates augustus 2017

De afgelopen periode hebben er weer een aantal veranderingen plaatsgevonden. Vandaar dat ik jullie hiervan wederom een update wil geven. Om te beginnen heb ik SmartPT overgenomen en zijn mijn personal trainers momenteel actief in Zeist en Nijmegen. Dagelijks helpen zij klanten om slanker, sterker en vitaler door het leven te gaan.

Voordat je als personal trainer bij SmartPT kunt werken, word je eerst opgeleid en volg je verplicht een stage. Dit om theorie en praktijk goed aan te laten sluiten. De opleiding staat ook open voor externe cursisten die een goede start willen maken met hun personal training carrière. Begin september start de 5de lichting.

Door de focus op SmartPT, staat Recomp Zone op een lager pitje. Wel ben ik bezig geweest met het updaten van mijn Recomp Zone gids: 40 pagina’s met praktische informatie over mind-set, leefstijl, voeding en krachttraining. Deze ga ik binnenkort opnieuw publiceren.

Ten slotte heb ik mijn victormooren.nl website vernieuwd. Je vindt daar een breed overzicht van mijn dienstverlening en met welke projecten ik bezig ben geweest. Ook post ik af een toe korte blog posts/updates zoals dit bericht.

Dat was het voor nu. Binnenkort volgen er meer updates!

About the author

Mijn naam is Victor Mooren. Ik ben (online) personal trainer, diëtist en docent. Mijn passie voor krachttraining, voeding, gedrag en leefstijlmanagement, heeft ervoor gezorgd dat ik honderden klanten heb kunnen helpen met een succesvolle leefstijlverandering en tientallen professionals heb kunnen helpen, met het boosten van hun expertise.

Leave a Reply

Gratis updates in je mailbox?

RECENTE ARTIKELEN

Vet verliezen waar begin ik
Vet verliezen: Waar begin ik voor resultaat?
14 juni, 2018
Recomp Zone
Recomp Zone
2 juni, 2018
Waarom populaire trainingsschema’s niet optimaal zijn voor resultaat
Waarom populaire trainingsschema’s niet optimaal zijn voor resultaat
29 mei, 2018

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Volg mij op facebook