Leefstijlcoaching

Meer dan alleen voeding

Om aan je doelen te werken speelt voeding een belangrijke rol. Vandaar dat voeding tijdens begeleidingstrajecten meestal centraal staat.

Het is belangrijk om te weten dat voeding een sterke relatie heeft met gedrag en leefstijl. Hier komt veel meer bij kijken dan het opvolgen van een voedingsschema. Om je voedingspatroon te veranderen, zul jij als persoon moeten veranderen

Dit kan een lastige opgave zijn, omdat dit een inbreuk is op je dagelijkse leven. Gelukkig bestaat er een manier om te veranderen, zonder dat je je beperkt hoeft te voelen.  En dat kan zelfs je leven verrijken!

Tijdens mijn coachingstraject staan doelen verkennen, veranderen en volhouden centraal. Iedereen kan starten, maar volhouden is waar het uiteindelijk om draait!

1. Verkennen

Gedragsverandering begint bij duurzame motivatie. De eerste stap is verkenning. Wat maakt het belangrijk voor je om te willen veranderen, wat zijn obstakels en wat wordt onze game plan.

2. Veranderen

Naast duurzame motivatie heb je voldoende focus nodig om te veranderen. Je bent dan beter in staat om nieuwe gewoontes te vormen en om ongewenste gewoontes om te buigen tot gewenste gewoontes.

3. Volhouden

Om vol te houden is het belangrijk dat de nieuwe gewoontes geen inspanning meer kosten. Ook heb je de tools nodig om te leren omgaan met minder goede dagen en er plezier in te blijven houden.

Waar kan ik jou mee helpen?

 • Afvallen: afvallen hoeft zeker niet gepaard te gaan met een lijdensweg. We gaan samen op zoek naar welk voedingspatroon het beste bij jou past om duurzaam af te vallen.
 • Fitter worden: om fitter te worden, is het belangrijk om goed te leren ontspannen, activiteiten te doen die bij je passen en om je lichaam te voeden. Ik kan jou hierin de juiste sturing geven, zodat je fitter door het leven gaat.
 • Sportprestaties verbeteren: Met het juiste voedings- en hersteladvies, kun je sneller herstellen en optimaal presteren. Voor zowel kracht-, duur- als multi explosieve sporten kan ik jou van het juiste advies voorzien.
 • Paramedische vraagstukken: heb je (pre-)diabetes, last van buikklachten of een andere paramedische aandoening. Met mijn achtergrond als diëtist kan ik jou hierbij helpen.
 • Eetproblematiek: maak je onderscheid tussen gezonde en ongezonde voeding, heb je regelmatig eetbuien en heb je het gevoel dat voeding je leven beheerst? Ik kan jou helpen met de juiste balans terugwinnen, zodat je meer regie over je leven hebt.

Onderbouwd

Alle kennis is wetenschappelijk onderbouwd. Jij en ik gaan niet mee met de hypes, maar kijken naar wat het beste werkt voor jou.

Omgeving

Je omgeving is meestal de grootste uitdaging. Krijg praktische tips & trucs, om zo in controle te blijven.

Terugval

Een terugval is heel normaal. Tijdens het traject leer je hoe je jezelf na een terugval goed kan herpakken.

Autonomie

Verbeter je vaardigheden, kom erachter wat voor jou werkt, hoe je autonome keuzes maakt en hoe je regie houdt over je leven.

Tarieven 2019

Consult

69/ eenmalig
 • Eenmalig
 • 60 minuten
 • Kennis op doen
 • Praktische handvaten
 • In Almere of via een videoconsult
Aanmelden

Leefstijlcoaching traject

169/ eenmalig
 • 1 maand leefstijlcoaching
 • 60 minuten intake
 • Integraal leefstijlplan
 • 3 vervolgconsults van 30 minuten
 • In Almere of via een videoconsult
Aanmelden

Een vervolgconsult van 30 minuten kost €39.

 

 • In september ben ik begonnen met de coaching door Victor. Mijn lijf was door hormonale veranderingen behoorlijk veranderd en het lukte mij niet voldoende om weer in mijn oude vorm terug te komen. Daarom besloot ik Victor te vragen om hulp, voordat ik misschien nog meer aan zou komen.
  Tijdens het traject heeft Victor mij zeer goede adviezen en handvatten gegeven zodat ik het in de toekomst zelf goed vol kan houden. Door met kleine aanpassingen en doelen te werken heb ik het eigenlijk geen moment als onmogelijk beschouwd. Op de helft kwamen er krachttraining oefeningen bij. Hierdoor ging het afvallen en vormen van mijn lichaam nog beter. Leuk ook dat ik hiervan (onverwacht) profijt heb bij mijn sport… paardensport.
  Ik ben enorm blij met de resultaten en ik heb mijzelf positief verrast door binnen de drie maanden mijn doel (en eigenlijk nog meer) te behalen.
  Victor, bedankt!

  Britt van Dijk

Veelgestelde vragen

Worden de kosten vergoed door de zorgverzekeraar?

Voedingsbegeleiding kan tot op een zekere hoogte worden vergoed door je zorgverzekeraar. Neem contact op met je zorgverzekeraar of je hiervoor in aanmerking komt.

Krijg ik een voedingsschema?

We gebruiken jouw voedingsopzet als basis en geef ik jou tips en advies hoe en waar je je voedingspatroon kan verbeteren. Het nadeel van zomaar een voedingsschema opvolgen, is dat het in veel gevallen niet duurzaam blijkt. Denk aan etentjes buiten huis, niet de juiste ingrediënten in huis hebben, etc. Je krijgt dus de tools mee hoe je dit kan tackelen, maar ook hoe je je voeding meer voedzaam, verzadigend en lekkerder kan maken.

Wordt mijn vetpercentage opgemeten?

Je huidplooien en/of omtrekmaten kunnen door mij worden opgemeten, zodat je een startpunt hebt.

Verloopt de begeleiding via mailcontact?

Het grootste deel van het traject betreft persoonlijke en/of video consults.

Moet ik veel bijhouden?

Het traject is zo ingesteld, dat het minder draait om bijhouden, maar meer om het persoonlijk contact.

Vragen?

Vul het onderstaande formulier in en je krijgt binnen 24 uur reactie van mij!

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.