Coaching

1-op-1 trajecten voor duurzame leefstijltransformaties

Jij bent de oplossing

Ik ben niet het product of de oplossing voor een duurzame leefstijltransformatie. Ik ben er om je de weg te wijzen. Ik laat je zien hoe je je doelen kan behalen. Ik ben de navigator en jij bent bent de kapitein.  

Het kan je eerste boottocht zijn om een nieuwe plek te ontdekken (werken aan je doelen). Ik ben daar al vaker geweest en kan jou hierin adviseren wat haalbaar is, welke routes een hoger risico met zich meebrengen en hoe je uiteindelijk je bestemming bereikt. 

Ik ben er om je te ondersteunen wanneer er moeilijke tijden uitbreken. Dat we evalueren en eventueel de doelen bijstellen. Jij bent de oplossing van alle problemen en ik help jou de oplossingen te ontdekken. 

Victor Mooren coaching

Het proces

We zijn zo gefocust op het resultaat, dat we een belangrijke schakel missen. Namelijk het proces. Focussen op het proces zorgt dat jij steeds beter en beter wordt en het proces leuker gaat vinden. Resultaten zullen vanzelf volgen en het krijgt meer betekenis. Dit is een lange termijn investering, maar iets waar je heel je leven profijt van zal hebben.

Het proces bestaat uit 2 belangrijke principes. Namelijk werken aan de basis en het verduurzamen van je leefstijl

Hoe afgezaagd de basis ook klinkt, het zorgt wel voor de meeste resultaten. Het mooie is dat wanneer je ‘echt’ aan de basis werkt, dit voldoende uitdaging biedt.

Bandbreedte

Om het proces efficiënt te laten verlopen en om te kunnen veranderen, heb je voldoende bandbreedte (focus) nodig. Simpel gezegd houdt dit in wanneer je slecht slaapt, regelmatig aan het multitasken bent en veel stress aan je hoofd hebt, de capaciteit afneemt om te werken aan nieuwe gewoontes. Werken aan de zorgen waar je mee rondloopt, betere keuzes leren maken en voldoende ontspanning inplannen, vormt daarom de grondslag van het proces.

Voeding & gedrag

Voeding is een gedragsvraagstuk. We gebruiken daarom jouw voedingspatroon als uitgangspositie en gaan we deze stap voor stap finetunen, zodat het goed aansluit op je huidige leefsituatie. De uitdaging ligt hem vooral in het vormen van nieuwe eetgewoonten, gezien hoe hardnekkig de gewoonte, hoe moeilijker het wordt om het om te buigen. Dan hebben we ook nog de (sociale) omgeving en de verleidingen die daar bovenop komen.

Training

Op het gebied van trainen zijn we over het algemeen erg gefixeerd op de inhoud van een trainingsschema, terwijl de basis ligt in beweegkwaliteit. Je technieken, de inspanning tijdens de training en de bijbehorende trainingswetten, bepalen namelijk de winst die je uit een programma haalt en hoe laag het blessurerisico blijft. Daarom focus ik vooral op de echte trainingsbasis, zodat je duurzame resultaten behaalt. Niet alleen voor starters, maar ook voor gevorderden.

Wie zijn mijn klanten?

Mijn huidige klanten bestaan uit starters, recreanten, atleten en professionals.

De focus van het traject ligt op een duurzame leefstijltransformatie. Niet alleen op fysiek gebied, maar ook het mentale- en sociale aspect. Gezien de mindset en de omgang met de (sociale) omgeving een zeer belangrijke rol spelen in het uiteindelijke succes.

De trajecten vragen een tijdinvestering van ~5 uur per week.

Het is mijn missie om je leven te verrijken.

 • Victor is een topcoach die ik niet sterk genoeg kan aanbevelen. Hij levert een zeer hoge kwaliteit van coaching maar ook de communicatie verliep heel goed. Daarbovenop heeft Victor ook aandacht voor het mentale aspect van coaching (wordt vaak onderschat). Dus als je gestagneerd bent met je huidige programma, een stevige stok achter de deur nodig hebt of gewoon je progressie wil maximaliseren op de lange termijn, stop dan met je tijd te verspillen en huur een evidence-based coach zoals Victor in.

  Lars Desmet
 • Ik heb de coaching met Victor als zeer prettig ervaren. Hij kijkt echt naar je als individu en kijken samen met jou naar de beste werkwijze binnen jouw lifestyle. Ook als het even wat minder ging was Victor daar altijd om mij te blijven motiveren, maar ook om het schema aan te passen waar nodig en waar kon. Hij heeft mij geholpen de trainingen eigen te maken en te vertrouwen op mezelf in welke situatie dan ook. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Victor mij fysiek maar zeker mentaal veel sterker heeft gemaakt dan ik ooit had mogen dromen. Victor, bedank voor jouw support!

  Claudia van Vuuren
 • Ik ben zelf personal trainer en doe al meer dan anderhalf jaar beroep op de expertise van Victor. Zelfontwikkeling en kritisch reflectie over je eigen praktijk vind ik als professional van erg groot belang. Victor is daarbij mijn klankbord. Met zijn duidelijke communicatie brengt hij zijn ervaring goed en gestructureerd over. Daarbij neemt hij de context van het individu als uitgangspunt en niet zijn eigen idee. Deze zeer pragmatische manier van werken spreekt mij enorm aan. Kortom, zijn aangename en toegankelijke persoonlijkheid maken van hem één van de beste coaches die ik ken.

  Robin Carlier

Mijn trajecten

De coachingstrajecten zijn het meest effectief i.c.m. video calls en techniektrainingen.

Online coaching traject

Voor fitnessfanaten
 • Focus & herstel interventies
 • Voedingsplan
 • Continue bijgewerkt trainingsschema
 • Vorm: Mailcontact
 • Duur: maandelijks abonnement
 • Wekelijks mailcontact
 • Investering: vanaf €125,- maandelijks
Meer info

Traject duurzame leefstijlverandering

Voor als je moeite hebt met volhouden
 • Focus & herstel interventies
 • Voedingsplan
 • Trainingsplan
 • Vorm: Video call
 • Duur: 3 maanden
 • Sessies: 30 minuten, wekelijks
 • Investering: €399,-
Meer info