Coaching

Behaal duurzame resultaten

Ben je op zoek naar een manier om permanent vet te verliezen, spiermassa op te bouwen en vitaler door het leven te gaan, dan kan ik je hierbij helpen. Hieronder vind je een overzicht van de diensten die ik aanbied.

Online Coaching

Online coaching is een methode om een sterk en gespierd lichaam op te bouwen en een duurzame en gezonde leefstijl te onderhouden. In mijn aanpak maak ik gebruik van een wetenschappelijk onderbouwde benadering en mijn jarenlange praktijkervaring. Hiermee heb ik de afgelopen jaren honderden mensen geholpen om slanker, sterker en vitaler door het leven te gaan.

Personal Training

Personal training is een investering voor het leven. Ik leer je de juiste basishouding om je blessurerisico laag te houden, wat de beste oefeningen voor jou zijn en hoe je op lange termijn progressie kan blijven behalen.

Persoonlijk consult

Heb je moeite met vet verliezen, het vormen van een duurzame leefstijl, ben je niet in staat om spiermassa op te bouwen, twijfel je over je trainingsschema, wil je meer leren over mijn huidige aanpak of heb je andere vragen? Ik kan je helpen met het beantwoorden van deze vragen en je van het beste advies voorzien. Dit kan aan de hand van persoonlijk contact of via de mail.

Facebook