COACHING

Ben je op zoek naar een manier om permanent vet te verliezen, spiermassa op te bouwen en vitaler door het leven te gaan, dan kan ik je hierbij helpen. Hiervoor heb ik meerdere aanpakken, waarvan online begeleiding naar mijn mening het meest efficiënt is.

Tijdens zo’n coachingstraject geef ik je een persoonlijk programma, dat je kan adapteren als een duurzame leefstijl. Mijn programma is niet zoals de meeste standaard programma’s die je online ziet. Er wordt o.a. rekening gehouden met je geschiedenis, je trainingservaring, je genen, je eetgewoontes, leefstijl en je beschikbare trainingsmateriaal.

Naast je programma word je voorzien van:

  • Mental coaching (hoe vorm je nieuwe gewoontes, hoe ga je om met etentjes buiten huis, etc.)
  • Leefstijl management (hoe optimaliseer je je slaap, manage je je stress, etc.)
  • Dieet management (hoe vorm je jouw ideale voedingspatroon)
  • Techniekbeoordeling (hoe je je techniek kan optimaliseren van de voorgeschreven oefeningen)
  • Je programma wordt aangepast op basis van progressie en is er voor elk plateau een oplossing

Als je leergierig bent kun je heel wat bijleren op het gebied van voeding, krachttraining, vet verliezen, mind-set en leefstijlmanagement. Deze kennis is voor altijd en kan je leven aanzienlijk verrijken.

Voor degenen die behoefte hebben aan persoonlijk contact, bied ik ook ‘Skype’ consults aan of personal training aan. Zo kun je alle tools krijgen om het beste uit jezelf te halen.

De afgelopen jaren heb ik met mijn diensten honderden mensen geholpen op het gebied van vet verliezen, spiermassa opbouwen en de toename van hun vitaliteit. Niet alleen dat, maar hebben ze er een duurzame en gezonde leefstijl aan over gehouden. Bekijk succesverhalen van een aantal van mijn klanten.

Online Coaching

Online coaching is een methode om een sterk en gespierd lichaam op te bouwen en een duurzame en gezonde leefstijl te onderhouden. In mijn aanpak maak ik gebruik van een wetenschappelijk onderbouwde benadering en mijn jarenlange praktijkervaring. Hiermee heb ik de afgelopen jaren honderden mensen geholpen om slanker, sterker en vitaler door het leven te gaan.

Personal Training

Personal training in de vorm van techniektrainingen, is een efficiënte manier om je techniek door mij te laten optimaliseren, zonder dat je vast zit aan een langdurig en prijzig pakket. Ik leer je de juiste basishouding om je blessurerisico laag te houden. de spieractiviteit tijdens een oefening te optimaliseren en om objectief je progressie bij te kunnen houden. Het is een investering voor het leven.

Persoonlijk consult

Heb je moeite met vet verliezen, het vormen van een duurzame leefstijl, ben je niet in staat om spiermassa op te bouwen, twijfel je over je trainingsschema, wil je meer leren over mijn huidige aanpak of heb je andere vragen? Ik kan je helpen met het beantwoorden van deze vragen en je van het beste advies voorzien. Dit kan aan de hand van persoonlijk contact of via de mail.